18. oktober 2021
Inge Messerschmidt stiller op for DF i Frederikssund til kommunalvalget i november 2013.
Inge Messerschmidt stiller op for DF i Frederikssund til kommunalvalget i november 2013.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messerschmidts mor vil ind i lokalpolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messerschmidts mor vil ind i lokalpolitik
Opdateret 24. september 2013 kl. 15:06
Frederikssund - 29. maj 2013 kl. 06:10
Af Lisbeth Jansen

Frederikssund: Inge Messerschmidt stiller op som kandidat for Dansk Folkeparti i Frederikssund til kommunalvalget, der foregår 19. november 2013. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hendes søn er tidligere folketingspolitiker for Dansk Folkeparti og nuværende medlem af Europa-Parlamentet Morten Messerschmidt.

Selvom Morten Messerschmidt har givet sin mor et par råd til rollen som politiker, lægger 53-årige Inge Messerschmidt vægt på, at det ikke er som mor til en landskendt politiker, hun stiller op til kommunalvalget i Frederikssund.

- Vi har snakket lidt om det. Men for mig er det vigtigt, at jeg kommer på banen som en selvstændig person og ikke som Mortens mor, siger Inge Messerschmidt.

Dansk Folkeparti i Frederikssund præsenterede sine seks kandidater med byrådsmedlem Pia Adelsteen som spidskandidat efter en generalforsamling i marts. Her var Inge Messerschmidt ikke med på listen.

- Jeg har meldt mig efter, at listen blev lavet. Jeg var med til generalforsamlingen, og her blev jeg opfordret til at stille op. Men jeg ville lige hjem og tænke over det først, forklarer Inge Messerschmidt, der nu er nummer syv på partiets opstillingsliste for Frederikssund.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

1382458
Rejser du til udlandet i år?