28. maj 2020
En 46-årig italiensk bilist blev søndag aften anholdt og sigtet for spirituskørsel på Frederikssundsvej mellem Store Rørbæk og Frederikssund. Foto: Kenn Thomsen
En 46-årig italiensk bilist blev søndag aften anholdt og sigtet for spirituskørsel på Frederikssundsvej mellem Store Rørbæk og Frederikssund. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand vågnede i bil og blev spritbilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand vågnede i bil og blev spritbilist
Frederikssund - 16. april 2018 kl. 10:49
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 46-årig italiensk mand skulle nok have sovet videre i sin bil på Frederikssundsvej i Frederikssund i stedet for at køre bil søndag aften.

arrow Læs også: Brød ind i bil og stjal møbler og gaver

Det oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

En borger bemærkede mandens bil, som holdt halvt i rabatten på Frederikssundsvej og med manden sovende bag rattet, fremgår det af et udtræk af politiets døgnrapport.

- Da borgeren gik hen til bilen, var der en duft af alkohol, og da manden i bilen kort tid efter kørte forbi borgeren, blev politiet kontaktet, står der i udtrækket.

En politipatrulje stoppede den danskindregistrerede bil klokken 19.28, og den italienske mand blev testet positiv for både alkohol og kokain, oplyser faglig koordinator hos Nordsjællands Politi, Camilla Priegel.

Den 46-årige blev kørt til Nordsjællands Hospital i Frederikssund, hvor han fik taget en blodprøve, der nu skal vise, hvor meget alkohol og kokain, han havde i blodet.

arrow Anklage: Voldtog 95-årig og blottede sig for fremmede
16. april 2018 kl. 15:46 Opdateret: kl. 15:48
arrow 17-årig fængslet i sag om blufærdighed og trusler
16. april 2018 kl. 15:36 Opdateret: kl. 15:36
arrow Asylansøger ville stjæle Adidas sko
16. april 2018 kl. 15:33 Opdateret: kl. 15:33
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?