10. maj 2021
400 hustande og firmaer i Slangerup har nu mulighed for at få et meget hurtigt bredbåndnet. Illustration: TDC NET
400 hustande og firmaer i Slangerup har nu mulighed for at få et meget hurtigt bredbåndnet. Illustration: TDC NET
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lynhurtigt net kommer til Slangerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lynhurtigt net kommer til Slangerup
Opdateret 15. april 2021 kl. 10:58
Frederikssund - 15. april 2021 kl. 10:42

Omkring 400 husstande og virksomheder i udvalgte områder i Slangerup får tilbud om gratis tilslutning til TDC NETs fibernet.

Hvis ens internetforbindelse kommer ind i bolig og firma igennem gamle kobbertelefonledninger, som det er tilfældet mange steder i Slangerup, er der godt nyt.

TDC Net er i gang med at rulle fibernet ud, og omkring 400 husstande og virksomheder i et udvalgt område i Slangerup har fået et tilbud om gratis tilslutning til TDC NETs lynhurtige fibernet.

- Vi ruller fibernettet ud i områder, hvor bredbåndsmulighederne hidtil har været præget af forbindelser på kobbernetværket, og de tilgængelige hastigheder dermed har været begrænsede. Med en fibertilslutning opnår man den bedst mulige fremtidssikring af sin internetforbindelse. Og hos TDC NET oplever vi en meget stor efterspørgsel på højhastighedsbredbånd, siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC NET.

Lynhurtigt

Med en tilslutning til fibernet fra TDC NET er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1000 Mbit/s. Det er hurtigt, meget hurtigt, og alt tyder på, at hastighederne bliver endnu højere i fremtiden.

Hvilken hastighed, der er mulig på den enkelte adresse, afhænger dog af udbuddet hos den pågældende bredbåndsudbyder.

Forbinder Danmark

Udrulningen af fibernet til 400 hustande og firmaer i Slangerup er en del af TDC NETs mission om at skabe næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur i Danmark med udrulning af sikkert, stabilt og lynhurtigt netværk i hele landet.

Takker man ja til tilbuddet i Slangerup om gratis tilslutning, vil ens internetadresse blive tilsluttet TDC NETs fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement.

Der er mere information om fiberudrulningen på tdcnet.dk/fiber - hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

1382458
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?