14. november 2018
Skuldelev Hallen er blandt de af kommunens idrætsfaciliteter, som borgerne har kunne booke tid i under forsøgsperioden. Foto: Kenn Thomsen
Skuldelev Hallen er blandt de af kommunens idrætsfaciliteter, som borgerne har kunne booke tid i under forsøgsperioden. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ledig hal-tid booket 21 gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledig hal-tid booket 21 gange
Frederikssund - 10. november 2017 kl. 17:17
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden byrådet i Frederikssund vedtog, at man i en forsøgsperiode ville give borgerne mulighed for at benytte en række af kommunens idrætsfaciliteter, når disse står ubenyttede hen, har der 21 gange været efterspørgsel på denne midlertidige service, oplyser idrætskonsulent Martin Hald ud fra en opgørelsen lavet for perioden 14. oktober til 7. november til Frederiksborg Amts Avis.

Ved hjælp af app'en WannaSport fra virksomheden af samme navn kan borgere i forsøgsperioden, som løber til og med januar 2018, selv hente en oversigt over, hvor der på et givent tidspunkt for eksempel er en ledig badminton- eller indendørs fodboldbane i Frederikssund Kommune.

Formand for Fritidsudvalget, Morten Skovgaard (V), er godt tilfreds med den start, forsøget har fået.

- Jeg synes, det ser fint ud. Det er klart, at budskabet om, at man kan benytte hallerne lige skal spredes, men jeg håber, at de, der allerede har brugt tilbuddet, kan være ambassadører og fortælle andre om muligheden, siger Morten Skovgaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk