18. december 2017
Niyama Yoga flyttede ind på Østergade 1M på Langes Torv i midten af september. 

Foto: Tanja Straagaard Jensen
gallery icon

Se billedserie

Niyama Yoga flyttede ind på Østergade 1M på Langes Torv i midten af september. Foto: Tanja Straagaard Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Langes Torv har fået ny lille oase

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langes Torv har fået ny lille oase
Frederikssund - 12. oktober 2017 kl. 05:14
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er sket en del på Langes Torv det sidste stykke tid, hvor flere nye virksomheder er flyttet ind. Et af dem er yogacentret Niyama Yoga, der i midten af september slog dørene op, skriver Frederiksborg Amts Avis.

På Østergade 1M finder man derfor nu et 272 kvadratmeters yogacenter, der både har loungeområde, yogasal og lokaler, der kan lejes ud til eksempelvis massører, stresscoaches eller akupunktører.

- Vi vil skabe en lille oase for borgerne, hvor de kan komme og få noget ro i hverdagen og mærke dem selv. Vi har begge længe haft en drøm om at lave et fællesskab, som vi kan fylde med flere livsbekræftende ting end yoga, og hvor vi kan dele forskellige energier, siger Annette Brodersen, der driver Niyama Yoga sammen med Malika Balida.

Yogacentret har fra 2012-2016 ligget på en anden adresse i Østergade, og efter et år som pop-up virksomhed har de igen fået faste rammer, dobbelt så meget plads og en mere central placering i Frederikssund.

De to yogalærere har også planer om på sigt at lave en yoga-café, hvor de inviterer alt fra diætister til håndlæsere på besøg, mens der i yogasalen også vil blive inviteret gæsteundervisere ind, der kan tilbyde andre former for yoga.

Hos Niyama Yoga tilmelder man sig et holdforløb, der typisk består af 6, 8 eller 10 undervisningsgange på små hold af max 10-12 personer, der ifølge de to ejere er meget bevidst, da der kan være større fokus på den enkelte.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 12. oktober.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk