19. maj 2019
Eskild Marcussen går af som leder af Kulturhuset Elværket i Frederikssund, hvor der er afskedsreception fredag den 14. december. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Eskild Marcussen går af som leder af Kulturhuset Elværket i Frederikssund, hvor der er afskedsreception fredag den 14. december. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturpedellen takker af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturpedellen takker af
Frederikssund - 12. december 2018 kl. 05:12
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eskild Marcussen går på pension efter næsten 25 år som daglig leder af Kulturhuset Elværket i Frederikssund ved årsskiftet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Kulturpedellen der kan få tingene til at ske

- Jeg haft et spændende job, og jeg har haft det privilegie at møde en masse spændende mennesker, der har en historie, de gerne vil fortælle, om det så har været teater, foredrag, kunst eller andet. Det at være med til at formidle har helt klart været drivkraften i det. Jeg er måske ikke særlig fantasifuld. Men jeg er god til at følge andres idéer og få dem omsat i praksis, siger 67-årige Eskild Marcussen, der fra årsskiftet kan skrive »folkepensionist« på visitkortet.

Som daglig leder på fuld tid har han skulle være behjælpelig med at forberede og afvikle arrangementer i foreningsregi i den store sal, caféen og de to mødelokaler. Det har skaffet ham en titel som »kulturpedel« i folkemunde, fordi han er med til at håndtere alt fra booking af lokaler til opstilling af stole og borde, scenelys, mikrofoner, personaleledelse af tre ansatte på deltid, være sekretær for husets bestyrelse, opdatere husets hjemmeside og Facebookside samt sågar gøre rent, hvis brugere er gået for let hen over opgaven.

Kulturhuset Elværkets bestyrelse holder afskedsreception for Eskild Marcussen fredag den 14. december klokken 15-18.

Læs hele interviewet i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 12. december 2018 eller her på siden som plusartikel. Hvis du allerede er abonnent, så har du allerede adgang, og du kan bare logge ind, som du plejer.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede