17. august 2018
Se nedenstående interaktive kort og få et overblik over, hvilken togbus du skal tage for at komme frem og tilbage mellem Frederikssund og Valby denne sommer. Foto: Maj-Britt Holm
Se nedenstående interaktive kort og få et overblik over, hvilken togbus du skal tage for at komme frem og tilbage mellem Frederikssund og Valby denne sommer. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kort: Se hvilken togbus du skal med til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kort: Se hvilken togbus du skal med til sommer
Opdateret 31. maj 2018 kl. 13:52
Frederikssund - 25. maj 2018 kl. 07:45
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter flere måneders opvarmning og helligdagslukninger, står den tre måneder lange sommerlukning af Frederikssundbanen nu for døren, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Togbusser får blandede anmeldelser

Der skal lægges nye skinner og sveller på S-banen mellem Frederikssund og Valby, hvor linje C og H normalt kører. Det betyder, at der i perioden den 1. juni fra klokken 20.30 til og med den 26. august 2018 ikke kører nogen tog mellem de to stationer.

DSB indsætter derfor togbusser på hele strækningen i de tre måneder, og lige her kan du få et overblik over, hvilken togbus du skal med, hvis du i løbet af sommeren skal rejse mellem Frederikssund og Valby.

Omkring påske, store bededag, Kristi himmelfartsdag og pinse har de mange togbusser allerede været prøvet af på grund af forberedende sporarbejde.

Klik dig rundt på det nedenstående interaktive kort og find ud af, hvordan du nemmest kommer frem og tilbage i sommeren 2018.

Køreplanerne for togbusserne kan lige nu findes på Rejseplanen.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk