6. juli 2020
Selv om han har været med i 27 år, havde Jan Baun lidt kriller i maven, inden han skulle til audition hos instruktør Louise Schouw og instruktørassisten Lotte Hansen. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Selv om han har været med i 27 år, havde Jan Baun lidt kriller i maven, inden han skulle til audition hos instruktør Louise Schouw og instruktørassisten Lotte Hansen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til Harald Blåtand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til Harald Blåtand
Frederikssund - 09. januar 2017 kl. 05:02
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På forhånd havde 45 voksne meldt sig som interesserede i en rolle, da Frederikssund Vikingespil søndag holdt voksenaudition til årets vikingespil »Harald Blåtand«.

- De har skullet lære en tekst udenad, og vi fokuserer på, at de skal kunne spille den med deres krop og gøre den levende, sagde Louise Schouw, der synes, det er fedt at skulle i gang med et vikingespil for tredje gang.

Hun gør dog meget ud af ikke at involvere sig personligt med spillerne, så hun ikke har nogen darlings, men en professionel distance.

- Jeg involverer mig aldrig i sociale aktiviteter, og det er helt med vilje, for så laver jeg mit arbejde bedre, sagde instruktøren, der heller ikke havde nogen af de i alt otte hovedroller besat i sit hoved før auditon.

- Det bliver nødt til at være præstationen til audition, der er den bærende. Ellers ville det være helt urimeligt, sagde hun.

Og selv om 39-årige Jan Baun har været med i 27 år og spillet alt fra tosse til konge og »den onde«, så havde han også lidt kriller i maven før audition.

- Det er jo altid sjovt, men man er også altid en lille smule nervøs, selv om de er søde, sagde Jan.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?