4. december 2020
Kvartetten Blue Train giver koncert i Slangerup Kirke torsdag den 20. august: Fra venstre er det Povl Carstensen, Filt Kristensen, Nynne Lange og Allan Jarmer. Pressefoto
Kvartetten Blue Train giver koncert i Slangerup Kirke torsdag den 20. august: Fra venstre er det Povl Carstensen, Filt Kristensen, Nynne Lange og Allan Jarmer. Pressefoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirkekoncert med Blue Trains livspoesi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirkekoncert med Blue Trains livspoesi
Frederikssund - 01. august 2020 kl. 12:13

Der kommer livspoesi på programmet i Slangerup Kirke, når kvartetten Blue Train giver koncert torsdag den 20. august klokken 19.30 med og om sange, der udtrykker livspoesi, mest danske sange og salmer i et jazzet tonesprog.

Hvis man ikke ved, hvad livspoesi er, så tænk på Bent Fabricius Bjerres liv med musik og personlig charme, lyder det i en pressemeddelelse fra Blue Train, som husker på, at livspoesi også er livet som anemone - Den blå Anemone af Kaj Munk.

Blue Train består af Nynne Lange, sangerinde i Kansas City Stompers og præst i Hundige/Kildebrønde; Filt Kristensen, arrangør og saxofonist fra Århus; bassist og stand-up'er Povl Carstensen; Allan Jarmer, organist i Uvelse og tidligere musikskoleleder i Slangerup.

De fire musikere i Blue Train udgav i 2017 cd'en »Den blå anemone - Livspoesi«, ligesom der er 2006 udkom »Under stjernes stilhed«, som der også vil blive spillet numre fra.

Der er gratis adgang til koncerten, der afholdes i stedet for den aflyste koncert under Snake City Jazzfestival.

1382458
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?