2. juni 2020
Tina Tving Stauning blev genvalgt mandag aften som Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Frederikssund. Foto: Bjørn Tving Stauning
gallery icon

Se billedserie

Tina Tving Stauning blev genvalgt mandag aften som Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Frederikssund. Foto: Bjørn Tving Stauning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampvalg: Genvalgt som S-spids

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampvalg: Genvalgt som S-spids
Frederikssund - 14. oktober 2019 kl. 22:42
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tina Tving Stauning har fået over 50 procent af stemmerne ved kampvalg om posten som Socialdemokratiets spidskandidat i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Når Socialdemokratiet i Frederikssund går til kommunevalg i 2021, bliver det dermed atter med Tina Tving Stauning som partiets borgmesterkandidat.

Tina Tving Stauning blev mandag aften kåret som vinder af Socialdemokratiets kampvalg, og det skete efter optælling af stemmer i Kulturhuset Elværket i Frederikssund efter en hemmelig og skriftlig afstemning i den seneste tid.

Ud af 206 afgivne stemmer fik Tina Tving Stauning 115 stemmer, mens byrådsmedlemmerne Susanne Bettinna Jørgensen fik 37, Kenneth Jensen fik 31 og Lars Jepsen 13.

- Jeg er glad for det meget klare resultat, som viser en bred opbakning. Det er en kvittering for den indsats, hun har gjort de sidste seks år som spidskandidat, siger Klaus Hækkerup, formand for kandidatudvalget i Socialdemokratiet.

Han glæder sig over en høj stemmeprocent på 70,8 blandt de 291 stemmeberettigede partimedlemmer, som bor i Frederikssund Kommune, mens medlemmer udenfor kommunen ikke kan stemme.

- De øvrige kandidater har taget resultatet i stiv arm og er indstillet på, at vi som parti står sammen og arbejder videre, fortæller kandidatudvalgsformanden.

Lettet og med røde kinder har Tina Tving Stauning taget imod resultatet.

- Jeg er utrolig glad, stolt og ydmyg, siger hun.

Tina Tving Stauning fastslår, at hun er klar til at starte valgkampen frem mod kommunevalget 2021.

- Om to år står vi midt i valgkampen med fuld skrue. Om to måneder har vi lavet status på vores arbejdsprogram og lagt de store linjer for valgkampen, og om to uger har vi taget de snakke i gruppen og foreningen, vi skal have. Vi har været i et limbo de sidste mange måneder. Nu kommer vi igen til at stå skulder ved skulder. Vi synes, kommunen fortjener en ny ledelse og dermed borgmester, fastslår Tina Tving Stauning.

Ved S-mødet mandag fortalte folketingsmedlem Rasmus Stoklund (S), Frederikssundkredsen, iøvrigt nyt fra folketingsarbejdet, ligesom regionspolitiker Kim Rockhill (S) deltog.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?