18. maj 2021
Snake City jazzfestival uddelte overskud til otte projekter i Frederikssund Kommune: Fra venstre er det dagplejerne Ninna Aamann og Sanne Baltzersen fra de kommunale dagplejere, leder Pia Pedersen og pædagogerne Josefine Siegrist og Rikke Thorbek fra Børnehuset Møllevang, bag dem bestyrelsesmedlem Klaus Kjellerup og formand Claus Halberg fra Slangerup Dartklub, svømmeleder Laila Holmskov fra Slangerup Svømmeklub,  bestyrelsesformand Tina Baggesen og pædagog Karen Vind fra skovbørnehaven Nydningen, håndboldspiller Andreas Thomsen samt siddende forrest ledere hos minierne Gitte Ångstrøm og Ivan Pedersen fra Erik Ejegod spejderne. Foto: Allan Riisgaard Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Snake City jazzfestival uddelte overskud til otte projekter i Frederikssund Kommune: Fra venstre er det dagplejerne Ninna Aamann og Sanne Baltzersen fra de kommunale dagplejere, leder Pia Pedersen og pædagogerne Josefine Siegrist og Rikke Thorbek fra Børnehuset Møllevang, bag dem bestyrelsesmedlem Klaus Kjellerup og formand Claus Halberg fra Slangerup Dartklub, svømmeleder Laila Holmskov fra Slangerup Svømmeklub, bestyrelsesformand Tina Baggesen og pædagog Karen Vind fra skovbørnehaven Nydningen, håndboldspiller Andreas Thomsen samt siddende forrest ledere hos minierne Gitte Ångstrøm og Ivan Pedersen fra Erik Ejegod spejderne. Foto: Allan Riisgaard Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazzoverskud går til gode formål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazzoverskud går til gode formål
Frederikssund - 07. december 2019 kl. 09:20
Af Maj-Britt Holm

Der var store smil på læberne, både hos givere og modtagere, da Snake City Jazzfestivals støtteforening torsdag aften på Metalskolen i Jørlunde uddelte sammenlagt 44.500 kroner til institutioner eller foreninger i Frederikssund Kommune til velgørende og almennyttige formål.

Jazzfestivalen er kommet i den særlige situation i år, at den 13. udgave af festivalen har resulteret i et økonomisk overskud, hvilket er første gang i festivalens historie.

- Det er en aften, vi har glædet os til i mange år. Støtteforeningen til Snake City Jazzfestival vil gerne takke Jer, der er her i dag og alle de andre ansøgere for Jeres aktiviteter i byen. Det er med stor fornøjelse, at vi har læst alle ansøgningerne igennem, og det har været svært at vælge mellem de 25 meget forskellige ansøgninger, fortalte Bent Givskov fra styregruppen bag Snake City Jazzfestival i kælderen på metalskolen, hvor der blev budt på snacks og kolde drikke.

Metalskolen i Jørlunde har gennem alle årene været hovedsponsor for Snake City Jazzfestival, idet konferencecentret beværter festivalens udenlandske orkestre »som konger« - i år 38 musikere.

- Og uden den store støtte fra alle vore sponsorer, de mange frivillige medhjælpere, byens erhvervsdrivende, håndbold-teamet samt byens borgere og udefra kommende gæster, der har bakket op i al slags vejr, ville det slet ikke være muligt at lave Snake City Jazzfestival, fastslog Bent Givskov, som fortalte, at støtteforeningen til Snake City Jazzfestival blev til for at udbrede forståelsen af og kendskabet til specielt den traditionelle jazzmusik ved afholdelse af en årlig jazzfestival fem dage i august måned.

Følgende modtog støtte fra Snake City Jazzfestival:

De kommunale dagplejere fik 2.000 kroner til en uge i en spejderhytte.

De blå Erik Ejegod spejdere fik 8.000 kroner til to letvægtstelte.

Slangerup Handicap Håndbold fik 8.000 kroner til 20 nye bolde.

Slangerup Dartklub fik 5.000 kroner til udsugning i et indeklimaramt klublokale.

Slangerup Svømmeklub fik 1.500 kroner til en tegnekuffert til klubbens Aquacamps.

Børnehuset Møllevang fik to gange 5.000 kroner til henholdsvis en stompinstruktør og en indendørs motorikbane.

Den private skovbørnehave Nydningen fik 10.000 kroner til et shelter, som alle må bruge.

- Det betyder rigtig meget, at vi nu kan få nye bolde. Vores gamle bolde er slidte, og de er svære at håndtere for børn i 8-10 års alderen, fortalte en glad Elisabeth Holmskov fra Slangerup Handicap Håndbold.

1382458
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?