26. juli 2021
Nordsjællands Politi har modtaget anmeldelser om tre indbrud i henholdsvis Frederikssund og Dalby ved Jægerspris i løbet af de seneste dage. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi har modtaget anmeldelser om tre indbrud i henholdsvis Frederikssund og Dalby ved Jægerspris i løbet af de seneste dage. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudstyve slår til i tre hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyve slår til i tre hjem
Frederikssund - 11. februar 2020 kl. 18:36
Af Maj-Britt Holm

Indbrudstyve har slået til i henholdsvis en lejlighed og en villa i Frederikssund samt i en villa i Dalby på Hornsherred, oplyser Nordsjællands Politi.

Mandag i dagtimerne mellem klokken 8 og 15 brød en ukendt gerningsmand en dør op til et hus på Hovleddet i Dalby, men der er ifølge et udtræk af politiets døgnrapport ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Der er heller ikke overblik over, hvad tyven rendte med, fra en lejlighed på Sydkajen i Frederikssund, som vedkommende skaffede sig adgang til ved at knuse en rude til køkkenet mellem den 5. og 10. februar.

Derimod løb gerningsmanden med i hvert fald ure, smykker og kamera ved et indbrud i en villa på Ørnestens Vænge i Frederikssund efter at have skaffet sig adgang ved at knuse en terrassedør i tidsrummet fra søndag klokken 17.30 til mandag klokken 11.15, oplyser politiet.

1382458
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?