31. juli 2021
For tre uger siden forsvandt Maria From Jacobsen fra sit hjem i Frederikssund, som søndag blev undersøgt at politiets teknikere. Selvom politiet ikke har fundet hendes lig, er en 44-årig mand nu sigtet og varetægtsfængslet for at have slået hende ihjel.
gallery icon

Se billedserie

For tre uger siden forsvandt Maria From Jacobsen fra sit hjem i Frederikssund, som søndag blev undersøgt at politiets teknikere. Selvom politiet ikke har fundet hendes lig, er en 44-årig mand nu sigtet og varetægtsfængslet for at have slået hende ihjel.
Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix A/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I drabssagen uden lig: Politiet efterlyser disse vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I drabssagen uden lig: Politiet efterlyser disse vidner
Frederikssund - 18. november 2020 kl. 11:42
Af Christina Ledertoug

Sagen om den forsvundne Maria From Jakobsen fra Frederikssund efterforskes nu som en mulig drabssag.

arrow Læs også: Video og billeder: Ny udvikling i sag uden lig: Leder efter Maria i skovbunden

Nordsjællands Politi har siden slutningen af oktober haft efterlyst den 43-årige Maria From Jakobsen fra Frederikssund og efterforsker nu hendes forsvinding som en mulig drabssag.

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Vi har for nylig fået nogle indikationer på, at der kan være begået en alvorlig forbrydelse mod Maria From Jakobsen, siger vicepolitiinspektør Lau Lauritzen, Nordsjællands Politi.

De nye oplysninger medførte, at en 44-årig mand mandag eftermiddag blev sigtet for drabet på Maria From Jakobsen og varetægtsfængslet i 14 dage.

I forbindelse med den videre efterforskning vil Nordsjællands Politi gerne høre fra borgere, der har oplysninger, som kan være med til at klarlægge, hvad der er sket i dagene op til og umiddelbart efter, at Maria From Jakobsen blev meldt savnet.

- Vi vil meget gerne høre fra borgere, som i perioden fra den 25. oktober til den 4. november har set en hvid Chevrolet Spark eller en grå Suzuki Baleo og eventuelle personer i eller omkring bilerne på Rødkildevej og Frederikssundsvej i København, ved et sommerhus på Vesterled i Nykøbing Sjælland eller ved en genbrugsplads et sted på Sjælland. Den grå Suzuki har anhængertræk og kan muligvis have haft en trailer med sig, siger Lau Lauritzen.

Lau Lauritzen betegner sagen som ganske speciel, idet den er begyndt som en sag om en savnet person og nu har udviklet sig til en efterforskning af et muligt drab.

- Det er naturligvis en sag, som vi behandler med meget stor alvor, og jeg håber, at de borgere, som har oplysninger, der kan hjælpe os videre i efterforskningen, vil kontakte os, siger Lau Lauritzen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

arrow Tips strømmer ind i drabssag uden lig: Politihunde søger flere steder
19. november 2020 kl. 14:26 Opdateret: kl. 14:26
arrow Familiens sommerhus finkæmmet: Stadig intet lig
19. november 2020 kl. 11:04 Opdateret: kl. 11:05
arrow Drabssigtet søgte på nettet om havdybde og olietønder
18. november 2020 kl. 18:30 Opdateret: kl. 18:32
1382458
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?