26. februar 2020
Torsdag den 19. september, kommer skuespiller, foredragsholder og entertainer Farsad Kholgi til Parkteatret i Frederikssund, hvor han opfører stykket »Nabokrig«.
Torsdag den 19. september, kommer skuespiller, foredragsholder og entertainer Farsad Kholgi til Parkteatret i Frederikssund, hvor han opfører stykket »Nabokrig«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Humoristisk nabokrig på de skrå brædder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Humoristisk nabokrig på de skrå brædder
Frederikssund - 10. september 2019 kl. 19:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle hækkene er snorlige og haverne er velorganiserede på den blinde vej, hvor den pensionerede skolelærer Svend og hans hustru Irene har boet i rækkehus de sidste 30 år. Da den alternative behandler Ib og hans kone Zana, tidligere Trine, og hunden Charlie flytter ind i huset ved siden af, byder Svend og Irene, som de pligtopfyldende naboer, de er, parret velkommen med hjemmelavet æblesnaps og et indrammet billede af ejerforeningens vedtægter.

Der går dog ikke længe, før Zana har klippet den snorlige hæk om til en række fabeldyr og Ib begynder at bruge haven til sin alternative nøgen-behandling og larmende polske håndværkere begynder at renovere Ib og Zanas hus. Og da Charlie befrugter Svend og Irenes lille puddel, falder den sidste dråbe, og der udbryder en vanvittig nabokrig de to par imellem.

Hvordan denne krig får den irakiske/arabiske konflikt til at ligne et afsnit af »Den Store Bagedyst«, kan man finde ud af, torsdag den 19. september klokken 19, hvor Frederikssund Teaterforening har arrangeret, at Farshad Kholgis forestilling »Nabokrig« fremføres på Parkteatret på Jernbanegade 41 i Frederikssund.

Foredragsholderen, skuespilleren og entertaineren Farshad Kholgi, der både har skrevet og medvirker i stykket, er kendt for sin unikke og energiske fortælleform, hvor kan kombinerer sjov og alvor og jonglerer med et utal af arketyper fra danskernes hverdag.

Komedien bliver ledsaget af nykomponeret underlægningsmusik og varer to gange 45 minutter plus pause. Billetter koster 175 kroner og kan købes på www.frederikssundteater.dk.