21. oktober 2019
Panserhjerte, der er et lokalt akustisk folk-projekt med base i Sønderby, spiller lørdag den 1. juni  på årets Hornsrock musikfestival i Skibby. Foto: Jens Mortensen
Panserhjerte, der er et lokalt akustisk folk-projekt med base i Sønderby, spiller lørdag den 1. juni på årets Hornsrock musikfestival i Skibby. Foto: Jens Mortensen
Foto: JENS MORTENSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hornsrock er klar til stor havefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hornsrock er klar til stor havefest
Frederikssund - 26. maj 2019 kl. 05:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde har sin Roskildefestival, Skanderborg har sin Skanderborgfestival - og Hornsherred har sin Hornsrock.

I Kristi himmelfartsferien åbner Hornsrock for sit »udstillingsvindue af, hvad der rør sig i musiklivet i vores del af landet« allerede fra fredag den 31. maj klokken 15 på Fjordlandsskolens arealer på Selsøvej i Skibby.

- Hornsrock ligger første weekend i juni og i år så heldigt, at musikfestivalen ligger i forlængelse af Kristi himmelfart, hvor mange uden tvivl vil lægge vejen forbi og nyde den ekstra lange weekend i selskab med en række af de bedste bands og musikere fra lokalområdet, siger Søren Sandbjerg, formand for Hornsrock.

Fredag lægger ud med Kasper Hedegreen Family Band, som har optrådt landet rundt, blandt andet med Lucas Graham. Bluesbandet Straight Talking fra Holbæk følger trop, efterfulgt af Hicks fra Århus, som leverer lækker 70'er inspireret rock. Me & Mary Jane er lokale og begejstrede publikum sidste år med deres sejt-svingende rock, ligesom Silverleaf fra København gjorde det med deres psykedeliske bluesrock. Senere på fredagen hopper de lokale InCrest på scenen. De har netop udgivet deres andet meget roste album »The Ladder, The Climb, The Fall«, som de vil presentere numre fra. The Penetrators leverer den vildeste, men også sjoveste glam-heavy koncert, man kan forestille sig, før fredagen rundes af med party-bandet Backin' 5, der med den fantastisk syngende Lisbeth Reinholdt i front byder op til dans med de største hits i pop-goes-rock-udgave.

CD-release koncert

Lørdag lægger ud med akustisk musik, afløst af lokale Chesters Brucks'n Locals med deres selvopfundne »Akustisk Redneck Folk Blues«. Det lokale band Mirage fortsætter med lækre rock/pop kopinumre, efterfulgt af Panserhjerte, der er et lokalt akustisk folk-projekt. Bluesbandet Blue Passion fra Roskilde spiller store klassikere, ligesom Cosiness, der spiller svingende rock og pop. El Capitan fra København følger op med den lækker surf-rock med masser af rumklang i lydbilledet. Lokale Tone Hoes overrasker også med deres supermelodiske og sejt svingende brit/syre/glam-rock.

Hornsrock præsenterer også en CD-release koncert, når de garvede lokale hangorillaer Silverbacks går på scenen med deres egne svingende rocknumre og masser af tråd. American Ride fra Frederikssund har også nylig udgivet album, og publikum skal glæde sig til deres »New Nashville Country« med masser af iørefaldende numre og sprød guitarlyd. Hvem er Alf? Kommer også lørdag, og de vil besvare spørgsmålet med deres egen dansksprogede og super melodiske poprock.

Lørdag gæstes Hornsrock for anden gang gang af det superdygtige band Mother Mersy fra Malmø - et ungt og superkompetent retro-rockband i stil med Led Zeppelin og Rival Sons. Aftenen kulminerende med Askerock, der drøner ind på scenen med deres egen festlige blanding af Shu-Bi-Dua og Metallica, og aftenen slutter af med Nighthogs fra Roskilde, der spiller de største rockklassikere, som alle kan synge og danse med på.

18 års erfaring

Søndag, hvor der er gratis adgang til Hornsrock, starter som altid med de dygtige børn og ungebands fra Frederikssund Musikskole, efterfulgt af den lokale musiker Marie Melbye samt Michael's CV, der som navnet antyder, spiller fortolkninger af C.V. Jørgensen. Det lokale blues-rock band Ferslevband fortsætter, efterfulgt af Turbulent fra Århus, der spiller groovy rock med masser af funk-bas og guitarlir. Fra Nordjylland kommer den fantastisk velsyngende Amalie Thørholm, der leverer en forrygende pop-koncert med noget på hjerte i sine tekster. Søndagen sluttes, som altid, med de lækre toner og melodier fra lokale »Guitar-Lasse«, der om nogen ved, hvordan Hornsrock skal afsluttes med manér.

- Vi har nu 18 års erfaring i, hvad der skal til for at bygge en perfekt fest sammen, og med dette års program er der ingen tvivl om, at der både bliver smil på læben og gang i danseskoene, siger formanden Søren Sandbjerg, som glæder sig over, at festivalen igen i år har fået 200 henvendelser fra bands, som har ansøgt om at bidrage med egen - eller cover-musik, og som synes, det er svært at skulle vælge 30 bands ud blandt så mange dygtige musikere, når når programmet samtidigt skal være afvekslende og for et bredt publikum.

Mens forældrene hygger sig med musikken, vennerne og hinanden, kan poderne iøvrigt underholde sig med sumo-dragter, hoppeborge, elastikjumber og andre børneaktiviteter, så det bliver en hyggelig oplevelse for hele familien.

Partoutbilletter til alle tre dage koster 300 kroner for voksne og 50 kroner for børn, mens voksenbillet til fredag eller lørdag koster 150 kroner, søndag gratis for alle. Billetsalg foregår i New Tweed Skibby, Syvtallet Jægerspris, ved indgangen eller på www.billet.dk, og hele programmet kan ses på www.hornsrock.dk eller festivalens FB-side.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede