13. juli 2020
De gode trænere fortsætter i FFB. Fra venstre: Michael Poulsen (U19), Henrik Klint, (U19), Mazlum Gezen, (U17), Flemming Christensen, (U17) og Claus Helgesen (U17).
De gode trænere fortsætter i FFB. Fra venstre: Michael Poulsen (U19), Henrik Klint, (U19), Mazlum Gezen, (U17), Flemming Christensen, (U17) og Claus Helgesen (U17).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt nyt til de unge fodboldtalenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt nyt til de unge fodboldtalenter
Opdateret 03. juni 2020 kl. 15:20
Frederikssund - 03. juni 2020 kl. 15:01
Af Henrik Helmer Petersen, Frederiksborg Amts Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssunds bedste ungdomsspillere kan glæde sig. De gode og kendte U17- og U19-fodboldtrænere fortsætter som trænere.

Det oplyser Frederikssund Forenede Boldklubber, FFB. FFB har forlænget aftaler med dem alle.

- I denne Corona-tid er ikke mindst stabilitet en vigtig faktor - også i fodbold. Derfor er Frederikssund Forenede Boldklubber utroligt glade for, at vi har kunnet forlænge aftalerne med alle vores dygtige trænere på U17 og U19.

- U17 og U19 er uden tvivl klubbens flagskibe med rangering i bedste række - Øst 1. Det er vigtigt, at spillerne kan fortsætte deres udvikling i kendte ramme og med nøglepersoner, som de er trygge ved, forklarer ungdomsformand John Jørgensen

For U17´s vedkommende består trænerkredsen af cheftræner Flemming Christensen, træner Claus Helgesen og træner Mazlum Gezen. Og for U19 er det cheftræner Michael Poulsen og træner Henrik Klindt.

- Den fortsatte udvikling af spillerne frem mod seniorfodbold er helt essentielt for Frederikssund Forenede Boldklubber, og derfor vil spillerne på U17 og U19 også blive introduceret til træningsmiljøet hos seniorer i både Frederikssund Idræts Klub, FIK, og Oppe-Sundby / Rørbæk Idrætsforening, ORI.

Frederikssund Forenede Boldklubber vil også sikre, at der gives yderligere bistand fra professionelle trænere til særlige træningsøvelser.

Herudover vil både U17 og U19 blive tilbudt træningslejre og træningsturneringer udenlands, når reglerne tillader det.

- Nye spillere til U17 og U19 er meget velkomne, er budskabet.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?