17. juli 2019
Stafet for livet i Slangerup samlede i 400 deltagere, selv om optakten har båret præg af alt for få frivillige til at arrangere stafetten. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Stafet for livet i Slangerup samlede i 400 deltagere, selv om optakten har båret præg af alt for få frivillige til at arrangere stafetten. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God stafet trods kaotisk optakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God stafet trods kaotisk optakt
Frederikssund - 20. august 2018 kl. 05:01
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Blot fire frivillige har i år stået for planlægningen af Stafet for livet, som denne weekend blev afholdt i Slangerup. At arrangementet overhovedet blev en realitet holdt hårdt, og forventningerne har fra arrangørernes side været derefter, men søndag formiddag var det alligevel med smil på læben, at Jeanne Pedersen fra styregruppen kunne gøre status, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er faktisk gået rigtig godt. Vi fik mange tilmeldinger i tiden lige op til stafetten, og økonomien ser også umiddelbart god ud, sagde Jeanne Pedersen, som søndag formiddag dog ikke havde det fulde overblik over, hvor mange penge, der var samlet ind til Kræftens Bekæmpelse.

Sidste år deltog 450 personer i stafetten, men for blot få uger siden havde kun 155 deltagere tilmeldt sig dette års stafet.

Søndag lød status dog, at 400 deltagere havde været med til at samle penge ind i år, og det gav Jeanne Pedersen forhåbninger om, at der i sidste ende nok skal blive sendt en pæn pose penge af sted til Kræftens Bekæmpelsen.

- Jeg vil tro, at vi ender lige omkring sidste års resultat, som lød på godt 155.000 kroner. Det synes jeg er meget flot, når man tager hele optakten med i betragtning, siger hun.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 20. august.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede