18. september 2020
- Som udgangspunkt har vi konkurrencedygtige priser, men konkurrencen ligger også i, at hos os kan man få det hele og nøjes med én leverandør, siger Michael Lerche.
- Som udgangspunkt har vi konkurrencedygtige priser, men konkurrencen ligger også i, at hos os kan man få det hele og nøjes med én leverandør, siger Michael Lerche.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Firma har stor succes med e-handel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firma har stor succes med e-handel
Opdateret 27. august 2012 kl. 06:33
Frederikssund - 25. august 2012 kl. 04:08
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Frederikssund: Det skal være nemt og bekvemt at handle hos Lomax i Frederikssund, og alt det virksomheden sælger kan købes direkte på nettet. Og hvis man sætter det fulde fokus på e-handel, så har man tilsyneladende opskriften på succes for en virksomhed, - i hvert fald hvis man er et firma som Lomax i Frederikssund.

E-handel var netop, hvad den administrerende direktør, Michael Lerche valgte at fokusere på, da han blev medejer af Lomax for snart 10 år siden. Lomax har udvidet sortimentet fra kun at have kontorartikler til i dag at forhandle stort set alt, hvad man kan få brug for i en virksomhed lige fra bærbare computere til toiletpapir.

Firmaet er gået fra at have 47 ansatte til nu at være 80 medarbejdere og har i øjeblikket 2000 ordrer om dagen og handler med omkring 42.000 virksomheder om året.

- Og jeg ser ikke nogen grund til, at virksomheden ikke bare skulle kunne blive ved med at vokse, siger Michael Lerche.

Lomax kan i år fejre 50 års fødselsdag.

Læs meget mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?