18. januar 2020
Dette efterårs forestilling på Slangerupscenen bliver klassikeren »Frøken Nitouche«. På billedet ses Carsten Gøtterup som spiller Floridor/Celestin, og Christina Bjørn Sørensen, som spiller Denise.  Foto: Henrik Nielsen
Dette efterårs forestilling på Slangerupscenen bliver klassikeren »Frøken Nitouche«. På billedet ses Carsten Gøtterup som spiller Floridor/Celestin, og Christina Bjørn Sørensen, som spiller Denise. Foto: Henrik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filmklassiker opføres på de skrå brædder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmklassiker opføres på de skrå brædder
Frederikssund - 11. september 2019 kl. 14:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Teatret Slangerupscenen har fredag den 20. september klokken 19 premiere på efterårets forestilling, som i år bliver »Frøken Nitouche«, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Denne gang er det Slangerupscenens voksne, der går på scenen i denne klassiker, som mange kender fra den danske filmudgave med blandt andre Dirch Passer og Lone Hertz i hovedrollerne.

Oprindeligt er forestillingen fransk og indeholder flere sange end dem, der kendes fra den danske filmudgave. Slangerupscenens udgave af Frøken Nitouche er gendigtet af to af Danmarks nok kendteste revyforfattere, Vase & Fuglsang. De har taget den originale franske udgave, kortet den ned til to akter og skruet tempoet lidt op og skelet til den danske filmudgave, som mange kender så godt.

I centrum af historien er stadig den frejdige Nitouche, den koleriske major, teaterdivaen Corinna og selvfølgelig den charmerende Celestin/Floridor!

Den muntre forestilling er en musical og forventes at vare cirka 90 minutter plus en kort pause mellem de to akter. Billetter kan købes på www.slangerupscenen.dk.