16. januar 2019
Northern Assembly åbnede vikingescenen på Kalvøen fredag aften, hvor også C.V. Jørgensen og The Boss spillede. Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

Northern Assembly åbnede vikingescenen på Kalvøen fredag aften, hvor også C.V. Jørgensen og The Boss spillede. Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival for fuld musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival for fuld musik
Frederikssund - 03. august 2018 kl. 19:33
Af Ea Lykke Schausen og Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fire medlemmer af folkbandet Northern Assembly svedte tran i solen, da de gik på Vikingescenen som de første i Frederikssund Festivals udendørs koncert fredag aften, hvor også C.V. Jørgensen og The Boss var på programmet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Festivalens nye formand Leon Røygaard følte sig lettet, da han stod bag de godt fyldte tilskuerrækker og overværede åbningen af friluftsscenen, som har krævet en omhyggelig planlægning og opbygning.

- Alt det, vi har forberedt gennem ni måneder, står sin prøve nu. Jeg er så glad en mand. Festivalens 150 frivillige er »out of this world«, sagde han og pegede på to store podier af træ, som et par frivillige havde bygget til al lydgrejet.

Festivalens nye konferencier Henrik Ellyton, der gennem fem år har præsenteret den gratis musik i Humlehaven, var godt tilfreds med, at festivalen i år har fået en stagemanager, som er Teddy Brandt.

- Det er mit ansvar at afvikle musikken efter planen og få orkestrene ind og ud og sørge for, at folk udfører de opgaver, de skal, så gæsterne får den bedste oplevelse, fortalte Teddy.

- Det har vi fået rigtig gode tilbagemeldinger på, fortalte Henrik Ellyton.

Frederikssund Festival fortsætter lørdag med fra musik fra klokken 12 og betalingskoncert senere med She's A Sailor, Moonjam, Carl Emil Petersen med band og Back In Black (AC/DC tribute).

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk