30. maj 2020
Frederikssund Festivals kasserer og Festival Mama Ulla Madsen (t.h.) blev torsdag hædret med Frederikssund Kommunes Kulturpris 2019. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Frederikssund Festivals kasserer og Festival Mama Ulla Madsen (t.h.) blev torsdag hædret med Frederikssund Kommunes Kulturpris 2019. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival Mama hædret med kulturpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival Mama hædret med kulturpris
Opdateret 19. september 2019 kl. 18:50
Frederikssund - 19. september 2019 kl. 18:21
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev Frederikssund Festivals kasserer gennem mere end 30 år, Ulla Madsen, der løb med Frederikssund Kommunes Kulturpris 2019, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Årets kulturprismodtager blev udråbt på gaden foran Langes Magasin i Frederikssund torsdag eftermiddag. Her var en stor skare mennesker fra foreningslivet, kommunalt ansatte og andre interesserede mødt op, og to vikinger spillede lurfanfarer.

Ulla Madsen fik til opgave at løfte en træplade i fortovet og dermed afsløre et messingskilt med hendes navn og årstal indgraveret i »Walk of Fame«, der rummer plader med modtagere siden 2001.

- Ulla Madsen har især levet op til de to kriterier: At synliggøre kulturelle aktiviteter og gøre en bemærkelsesværdig indsats som kasserer i samme forening gennem mere end 30 år, forklarede Jesper Wittenburg (S), formand for Fritids- og kulturudvalget.

Prismodtageren blev valgt mellem 21 indstillede, og ifølge kulturudvalgsformanden har hun været med på rejsen hele vejen fra Frederikssund Visefestival til i dag, hvor navnet er Frederikssund Festival. Hun har endda optaget lån i sit eget hus engang, da festivalen fattedes penge, for at hjælpe den på vej - men det gik heldigvis godt.

- Og nu kan du alligevel sige, at du har tjent lidt på at være kulturambassadør, fastslog Jesper Wittenburg.

Han overrakte en meget overrasket Ulla Madsen en buket rosa blomster, et indrammet diplom og et kæmpe MobilePay skilt pålydende 15.000 kroner.

- Rigtig mange tak til Frederikssund Kommune. Der er ikke mange, der ikke ville være stolte, lød det fra prismodtageren, som også fik masser af knus og kram fra de fremmødte.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?