17. oktober 2018
57-årige Niels Martin Viuff har store ambitioner for Frederikssund, og dem er han ikke bleg for at lægge på bordet, når han træder ind i byrådet fra 1. januar 2018. Foto: Maj-Britt Holm
57-årige Niels Martin Viuff har store ambitioner for Frederikssund, og dem er han ikke bleg for at lægge på bordet, når han træder ind i byrådet fra 1. januar 2018. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Entreprenør går i byråd med store planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Entreprenør går i byråd med store planer
Frederikssund - 07. december 2017 kl. 05:12
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er en Frederikssunds mand. Det er der slet ingen tvivl om. 57-årige Niels Martin Viuff, entreprenør og nu også snart lokalpolitiker, sikrede sig ved kommunalvalget en plads i det nye byråd, og den vil han bruge på at få gennemført sine mange visioner om et mere appetitligt Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg vil være med til at gøre Frederikssund til det flotteste sted nord for København. Der skal skabes mere liv, transportforholdene skal være i orden, og arbejdspladserne skal være fornuftige, så det bliver et attraktivt sted at bo, og så skal de unge skal have lyst til at vende tilbage en dag, siger han.

Med en baggrund som både bygningskonstruktør, autoriseret kloakmester og nu entreprenør og selvstændig, mener Niels Martin Viuff, at han kan bringe noget nyt ind i byrådet.

- Selvstændige er underrepræsenteret i byrådet, så jeg vil bruge min niché. Jeg vil ikke ligne alle de andre, ligesom at Frederikssund Kommune heller ikke behøver at ligne alle andre kommuner, fortæller han.

Entreprenøren, der til daglig bor i Frederikssund med sin kone gennem 30 år og tre børn, har tilbragt hele sit liv i Frederikssund og mener, at byen har brug for et gevaldigt ansigtsløft, hvilket han blandt andet vil gøre ved at give mere plads til naturen.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 7. december.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk