21. august 2019
Når den nye broforbindelse er klar til brug, skal der festes i Frederikssund. Foto: Allan Nørregaard
Når den nye broforbindelse er klar til brug, skal der festes i Frederikssund. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endeligt festoplæg tættere på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endeligt festoplæg tættere på
Frederikssund - 09. marts 2019 kl. 05:43
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fritids- og kulturudvalget i Frederikssund Kommune er nu blevet orienteret om, hvilke tanker Vejdirektoratet og Fjordforbindelsen Frederikssund gør sig om den forestående fest for åbningen af Kronprinsesse Marys Bro mellem Hornsherred og Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Håbet om, at kronprinsessen selv dukker op, lever stadig, men selv uden en repræsentant fra kongehuset er der lagt op til fest.

Hvornår broen åbner, er endnu uvist, men Vejdirektoratet forventer, at det sker »en lørdag i efteråret«, og at de første biler kører over broen den efterfølgende mandag.

Fjordforbindelsen har allerede besluttet, at der denne efterårslørdag skal afholdes et broløb, som lokale løbeklubber bliver ansvarlige for at afvikle, dog i samarbejde med en professionel og projektkoordinerende samarbejdspartner.

Derudover er Frederikssund Kommune blevet tilbudt at afholde en folkefest i forbindelse med den officielle indvielse.

Det lokale foreningsliv har allerede udvist stor interesse for at bidrage til festen og forventes således at komme til at spille en stor rolle i festlighederne, som tager udgangspunkt på Frederikssund-siden. Dette anses for mest hensigtsmæssigt i forhold til logistik, parkering og plads til den eventplads, som bliver udgangspunkt for festen.

- Der arbejdes på løsninger, så Hornsherred-siden inddrages bedst muligt, herunder vil løbsdistancerne foregå over broen og ind i Hornsherred, lyder det fra administrationen i Frederikssund Kommune.

På eventpladsen stiller Fjordforbindelsen Frederikssund med to store telte, hvor gæsterne blandt andet kan besøge en udstilling om broen og selv prøve at støbe broelementer.

Eventpladsen giver også mulighed for, at de lokale bidragsydere har et sted at udfolde sig. Blandt andet arbejder Frederikssund Musikskole på komponere en sang til lejligheden. Pladsen bliver også dagens »forplejningszone«.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede