19. maj 2019
Kom til foredrag om fiskene i Roskilde fjord med Mads Christoffersen torsdag den 25. oktober. Foto: Mads Christoffersen
Kom til foredrag om fiskene i Roskilde fjord med Mads Christoffersen torsdag den 25. oktober. Foto: Mads Christoffersen
Foto: Line Reeh
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eksotiske fisk i fjorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksotiske fisk i fjorden
Frederikssund - 22. oktober 2018 kl. 06:53
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er usædvanligt mange fiskearter i Roskilde Fjord. Der er fanget og observeret både store og eksotiske arter og mange hjemlige, danske arter i fjordens vand.

Frederikssund Museum »Færgegården« inviterer til foredrag om fjordens fiskeliv torsdag den 25. oktober fra klokken 19 til 21.

Specialkonsulent Mads Christoffersen fra Danmarks Tekniske Universitet Aqua vil holde oplæg om fisk og fiskeri i fjorden, fiskepleje, hvordan man som borger kan hjælpe til at øge vores viden om fjordens fisk og nøglefiskeprojektet.

Nøglefiskeprojektet har strakt sig over en længere årrække, hvor nøglefiskere har monitoreret fiskediversiteten i fjorden og derefter indrapporteret det til DTU. Har har givet en unik mulighed for at følge forandringerne i fiskebestanden.

Foredraget er en del af efterårets foredragsrække på museet, hvor der samarbejdes med en række naturfaglige videnspersoner fra Roskilde Fjord.

Den permanente udstilling på museet »Menneske og Fjord« beskæftiger sig med forholdet mellem fortidens mennesker og Roskilde Fjord. Med efterårets foredrogsrække vil folkene bag dykke ned i ssamspillet mellem fortiden, nutiden og fremtiden i fjorden.

Det koster 50 kroner at deltage, hvilket inkluderer entré til museet. Billetter kan købes på www.billetto.dk eller i indgangen. Udstillingen vil være åben fra klokken 18, så der vil være rig mulighed for at se den inden foredraget.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede