17. maj 2021
En 19-årig mand, som var fører af bilen, der søndag morgen kørte ud over en skrænt, havde ikke ret til at køre bil. Foto: Presse-fotos.dk
En 19-årig mand, som var fører af bilen, der søndag morgen kørte ud over en skrænt, havde ikke ret til at køre bil. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter soloulykke: Nu er der nyt i sagen om den 19-årige fører af bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter soloulykke: Nu er der nyt i sagen om den 19-årige fører af bilen

Det viser sig nu, at den 19-årige fører af bilen, der søndag morgen kørte ud over en skrænt, ikke havde ret til at køre bil

Frederikssund - 22. februar 2021 kl. 11:13

En 19-årig mand, der, efter en soloulykke søndag morgen ved Jægerspris, blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter, havde ikke ret til at køre bil, det oplyser Nordsjællands Politi.

Manden bliver derfor sigtet for dette, ligesom en rutineblodprøve skal afgøre, om han også skal sigtes for at have kørt bil i påvirket tilstand.

Ulykken skete ved syv-tiden søndag morgen, da den 19-årige fører mistede herredømmet over bilen, som røg ned ad en skrænt, hvorefter den rullede rundt og endte på taget.

I bilen sad også to passagerer, der slap med lettere skrammer.

"Passagererne har været heldige, fortalte vagtchef hos Nordsjællands Politi Søren Greve, som søndag eftermiddag ligeledes kunne oplyse, at den 19-åriges tilstand var stabiliseret efter at have været kritisk.

mass

1382458
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?