15. juli 2019
Elsebeth Gundersen udgiver 15. marts sin debutroman, der handler om den unge præstesøn Georgs søgen efter indsigt. Foto: Pressefoto
Elsebeth Gundersen udgiver 15. marts sin debutroman, der handler om den unge præstesøn Georgs søgen efter indsigt. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debutroman vender moralen på vrangen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debutroman vender moralen på vrangen
Frederikssund - 14. marts 2019 kl. 05:21
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bogen »Naamahs Sønner« er historien om en ung mands kamp for at blive et helt menneske, og hvilke metoder han tager i brug for at blive det. Året er 1969, og vi befinder os på den forførende Emma Lindgrens pensionat i Aarhus, hvor den sjæleligt plagede præstesøn Georg Ramslev netop er flyttet ind. Her møder han den unge studerende Kurt, og de to udvikler snart et sjældent venskab.

Men under skalkeskjul af villaidyl, er Emma stormester for den sataniske loge Naamahs Sønner, og da hun opdager de to unges hemmelighed, optager hun dem i logen. I sektens søgen efter religiøs transcendens gennem seksuelle ofringer finder Georg endelig ro. Men kun for en tid. For han opdager snart, at indsigten ikke kommer uden omkostninger.

- Jeg har placeret bogen midt i en moralsk opbrudstid, og det har givet mig muligheden for lege med mange grænsesøgende elementer. I det hele taget tager bogen livtag med mange af de moralske grundelementer, som holder vores hverdag sammen. I bogen vendes disse på vrangen, og vores grundholdning til, at vi står på toppen af evolutionens kransekage, bliver sat grundigt på prøve, fortæller forfatteren bag bogen, 45-årige Elsebeth Gundersen fra Jægerspris, i en pressemeddelelse.

- Mine egne interesser for historie, filosofi, gys og humor farver historien, og selv om det er en bog, som beskæftiger sig med terminologier som godt og ondt, så er moralen netop, at begreberne ikke findes. Kærlighed er alt og er i alt, fortsætter hun.

»Naamahs Sønner« er Elsebeth Gundersens debutroman og den første ud af tre. I forbindelse med bogens udgivelse fredag den 15. marts, holder Elsebeth Gundersen lørdag den 23. marts fra klokken 14 til 16 udgivelsesreception i Kulturhuset Rejsestalden. Her vil forfatteren fortælle om skriveprocessen, hendes bevæggrunde for at skrive bogen samt de bagvedliggende tematikker. Der vil yderligere blive læst kapitler højt af bogen, mens deltagerne kan nyde et glas vin, øl, sodavand eller en kop kaffe.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede