25. september 2021
Kenneth Jensen vil ikke gå med til, at Byrådet nu vil acceptere en brugerbetalt ny fjordforbindelse. Derfor agter han ikke at stemme for forslaget om at acceptere brugerbetaling, der tages op på et byrådsmøde i Frederikssund i aften.
Kenneth Jensen vil ikke gå med til, at Byrådet nu vil acceptere en brugerbetalt ny fjordforbindelse. Derfor agter han ikke at stemme for forslaget om at acceptere brugerbetaling, der tages op på et byrådsmøde i Frederikssund i aften.
Foto: Preben Gøttsche
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådsmedlem stemmer ikke for en betalingsforbindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem stemmer ikke for en betalingsforbindelse
Frederikssund - 16. maj 2012 kl. 15:37
Af Malene Koops Grønborg
Frederikssund: Først gik man med til at sige ja til en højbro i stedet for en tunnelforbindelse mellem Frederikssund og Hornsherred. Nu indstiller Byrådet i Frederikssund også til, at man vil acceptere, at en ny forbindelse bliver brugerbetalt, hvis man kan garantere, at den gamle Kronprins Frederiks Bro fortat vil være gratis at køre over.
arrow Læs også: Byråd siger ja til brugerbetaling på højbro

Men her trækker byrådsmedlem Kenneth Jensen grænsen.

- Jeg tager afstand fra både brugerbetaling, fra en højbro og fra at Marbækvej tilsluttes en ny fjordforbindelse. Den overbevisning agter jeg - måske som den eneste, at stemme ud fra i Byrådssalen onsdag aften.

Sådan skriver han på sin hjemmeside www.xkenneth.dk.

Onsdag den 16. maj tager Byrådet i Frederikssund stilling til spørgsmålet om en ny fjordforbindelse på baggrund af en henvendelse fra transportministeren. Byrådet lægger i sit svar op til at acceptere en ny brugerbetalt højbro i det sydlige Frederikssund.

- Jeg har brugt rigtigt mange kræfter gennem de sidste godt syv år på at kæmpe for, at vi skal have en ny fjordforbindelse. Men jeg har samtidig også taget klart og entydigt afstand fra, at en løsning kan være en højbro. Det har jeg gjort offentligt, men også ved adskillige møder med politikere på Christiansborg, og i Byrådet de gange sagen har været behandlet, skriver Kenneth Jensen.

- Intet har ændret sig siden da, og modellen som Byrådet nu lægger op til er af både Vejdirektoratet og Sund & Bælt blevet betegnet som urealistisk, da den ikke løser trængselsproblemerne, og ikke kan hænge sammen økonomisk. Dertil kommer, at jeg grundlæggende fortsat mener vi ikke kan løse problemerne ved Kronprins Frederiks Bro ved at påføre en masse andre et endnu større problem. Det er ikke rimeligt, skriver han.
arrow Ja til brugerbetalt højbro ved Frederikssund
16. maj 2012 kl. 06:03 Opdateret: kl. 09:40
1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?