24. september 2021
Borgmester John Schmidt Andersen er ikke urolig over, han nu er meldt til politiet af Enhedslistens Pelle Andersen-Harild. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Borgmester John Schmidt Andersen er ikke urolig over, han nu er meldt til politiet af Enhedslistens Pelle Andersen-Harild. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester tager anmeldse med sindsro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester tager anmeldse med sindsro
Frederikssund - 30. april 2018 kl. 16:18
Af Casper Suk Thorlacius

Borgmester John Schmidt Andersen (V) tager Enhedslitens Pelle Andersen-Harilds politianmeldelse af ham for hans rolle i hele Vinge-kollapset med ophøjet ro, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Ny chef skal få Vinge på ret køl

Pelle Andersen-Harild har bedt Nordsjællands Politi undersøge, om borgmesteren kan sigtes for at have underskrevet aftalen om Vinge mellem Frederikssund Kommune, AP Ejendomme og MT Højgaard og derved forpligtet kommunen til at betale de nævnte firmaer i alt i størrelsesordenen 100 millioner uden at dette beløb var blevet godkendt af byrådet i Frederikssund.

Men selv om borgmesteren er overrasket, er han ikke urolig.

- Det må han jo så gøre. Det er fint for mig, men jeg er overrasket, fordi jeg efter sidste byrådsmøde fik det indtryk, at han sådan set var tilfreds med min redegørelse, siger borgmesteren.

I sin anmeldelse beder Pelle Andersen-Harild desuden politiet om at undersøge, om der kan rejses sigtelse mod nuværende eller tidligere medarbejdere i forvaltningen, herunder nuværende kommunaldirektør Ole Jacobsen og tidligere tekniske direktør Claus Steen Madsen.

Ole Jacobsen ønsker ikke at kommentere sagen, ligesom Claus Steen Madsen ved flere lejligheder kategorisk har afvist at kommentere sin rolle i Vinge-kollapset overfor Frederiksborg Amts Avis.

arrow Der er stadig interesse for at investere i byen Vinge
30. maj 2018 kl. 05:30 Opdateret: kl. 15:10
arrow Ny udvikling i sag om skandalebyggeri: Borgmester politianmeldt
30. april 2018 kl. 15:08 Opdateret: kl. 15:08
arrow Flertal i byråd godkendte ny Vinge-plan
26. april 2018 kl. 18:38 Opdateret: kl. 15:24
1382458
Stemmer du til kommunalvalget i år?