21. januar 2019
91 procent af de 4-6-årige børn i Frederikssund Kommune trives godt i deres børnehave, viser den nye børnetrivselsundersøgelse. Foto: Frederikssund Kommune
91 procent af de 4-6-årige børn i Frederikssund Kommune trives godt i deres børnehave, viser den nye børnetrivselsundersøgelse. Foto: Frederikssund Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnene trives bedre og bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnene trives bedre og bedre
Frederikssund - 09. februar 2018 kl. 18:51
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere og flere børn er glade for at gå i børnehave i Frederikssund Kommune. Det viser den seneste børnetrivselsundersøgelse, som kommunen har foretaget i slutningen af 2017 i perioden den 20. november-11. december, skriver Frederiksborg Amts Avis.

91 procent af børnene i alderen 4-6 år siger, at de er glade for at gå i børnehave. Det er en stigning på tre procent i forhold til 2016, hvor resultatet lød på 88 procent. Det er desuden en stigning på seks procent siden 2015. 6 procent af børnene har svaret, at de ikke er glade, mens 4 procent har svaret »Ved ikke«.

Resultatet af undersøgelsen vækker glæde hos Opvækstudvalget, der ved et udvalgsmøde mandag havde undersøgelsen på dagsordenen.

- Det er rigtig godt at se, at trivslen er stigende, og at børnene har det godt i børnehaverne. Det er vi selvfølgelig glade for. Det fortæller noget om den gode indsats, der bliver gjort ude i institutionerne, siger formand for Opvækstudvalget, Maria Katarina Nielsen (B).

I følge kommunens Børne- og Ungepolitik for 2014-2017 skal børnenes trivsel som minimum ligge på landsgennemsnittet, der ligger på 92 procent. Frederikssund Kommune ligger lige derunder med sine 91 procent.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 8. februar.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk