19. juni 2019
Otte-årige Adam og seks-årige Zora hyggede sammen med deres mormor Lise Horsleben i det kreative værksted på J. F. Willumsens Museum i Frederikssund, der også har vinterferieaktiviteter tirsdag-fredag i denne uge. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Otte-årige Adam og seks-årige Zora hyggede sammen med deres mormor Lise Horsleben i det kreative værksted på J. F. Willumsens Museum i Frederikssund, der også har vinterferieaktiviteter tirsdag-fredag i denne uge. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnekunstnere i vinterferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnekunstnere i vinterferien
Frederikssund - 11. februar 2019 kl. 05:46
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udenfor var det vådt og koldt, men indenfor i varmen kunne børnene fremstille skulpturer på J. F. Willumens Museum i Frederikssund ved hjælp af tykt, letbøjeligt ståltråd, bobleplast og udklip fra kopier af Willumsens værker og fotomapper, da museet inviterede til familiesøndag med den nye særudstilling »Klassisk eller Queer«.

I juniormuseet hyggede otte-årige Adam og seks-årige Zora sammen med deres mor Mette Horsleben og mormor Lise Horsleben, alle fra Frederikssund, i det kreative værksted, hvor de fik hjælp af studentermedhjælper Seline Rørbech, der studerer kunsthistorie på Københavns Universitet.

- Vi så, at der var familiesøndag, og det har man også andre steder, men vi havde lyst til at kigge forbi museet, hvor vi har været før og været glade for det, fortalte Lise Horsleben.

For Adam var det et godt gensyn med museet, hvor han også har været med skolen, og han var dybt koncenteret om at forme sin skulptur.

- Det er ret sjovt og kreativt. Jeg vil bare gerne lave en figur, når den efterhånden bliver bedre og bedre, sagde han.

Otte familier med tilsammen 17 børn nåede at kigge forbi værkstedet på familiesøndagen.

- Der var godt gang i den, siger Seline Rørbech efter lukketid.

J. F. Willumsens Museum inviterer til kreativ vinterferie i dagene fra tirsdag den 12. februar til og med fredag den 15. februar klokken 11-15, og her gælder det et grafisk værksted, hvor børnene kan arbejde med skumtryk. I det hele taget er der vinterferieaktiviteter mange steder i området, kig under »Tid & sted« i den trykte udgave af Frederiksborg Amts Avis.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede