10. august 2020
Mia og Rasmus Christiansen på henholdsvis 40 og 49 år var blandt de 500 deltagere, der søndag deltog i triatlonstævnet »TriPåBroen«, arrangeret af Ganløse Tri-Center. Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

Mia og Rasmus Christiansen på henholdsvis 40 og 49 år var blandt de 500 deltagere, der søndag deltog i triatlonstævnet »TriPåBroen«, arrangeret af Ganløse Tri-Center. Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: - TriPåBro er »once in a lifetime«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: - TriPåBro er »once in a lifetime«
Opdateret 29. september 2019 kl. 14:18
Frederikssund - 29. september 2019 kl. 14:05
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag formiddag var 500 mennesker mødt op ved Kronprinsesse Marys Bro til triatlon-stævnet »TriPåBro«, der var arrangeret af Ganløse Tri-Center.

arrow Læs også: TriPåBro er Danmarks første brotriatlon

Et stævnetype, der i følge formand for Ganløse Tri-Center, Steffen Lund-Hansen, aldrig før er blevet arrangeret i Danmark.

- Der har været broløb både ved indvielsen af Øresund og Storebælt, og også her ved Kronprinsesse Marys Bro, men aldrig har der før været et triatlo, så det er jo ret vildt at stå for det første nogensinde i sportens historie her i Danmark, sagde han.

Og han var ikke ene om at mene, det var en helt særlig begivenhed.

Parret Mia og Rasmus Christiansen begrundede netop, at de denne søndag valgte at trodse vind og vejr og begive sig ud på en svømmetur i det 13,7 grader kolde vand, inden de tog cyklen og derefter løbeskoene over den nyindviede bro, med, at det var en enestående chance.

- Det er jo en »once in a lifetime«-ting, sagde Mia, inden de to satte cyklerne og begav sig ned mod vandet for at få en dukkert i Roskilde Fjord.

Distancerne var 750 meter svømning i vandet under broen, 18, 5 kilometer på cykel og fem kilometer løb. både cykelrute og løberute førte deltagerne frem og tilbage over den nye bro.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 30. september.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?