15. oktober 2019
Under sloganet »Nej til store kasser - ja til huse, der passer« var der fredag fredsmarch for at skabe fokus på Bi-Lidt grundens fremtid. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Under sloganet »Nej til store kasser - ja til huse, der passer« var der fredag fredsmarch for at skabe fokus på Bi-Lidt grundens fremtid. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Naboer marcherer for Bi-Lidt grundens fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Naboer marcherer for Bi-Lidt grundens fremtid
Frederikssund - 14. juni 2019 kl. 19:17
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med flag og flyers i hænderne begav 16 borgere fra Frederikssund Kommune sig fredag formiddag på fredsmarch gennem byen, med henblik på at skabe mere opmærksomhed om Bi-Lidt grunden, hvor der netop nu snakkes om at bygge etageejendomme. Mens de råbte sloganet »nej til store kasser - ja til huse, der passer«, uddelte de flyers til gående, cyklister og bilister på deres vej fra grunden til rådhuset.

- Vi håber, at vi med den her march kan få noget opmærksomhed og støtte fra borgere i byen, og vi håber, at vi kan vise byrådet, at vi ikke ønsker grimme menneskekommoder bygget på grunden, fortæller Liz Kierstein, der er medarrangør af marchen.

Medarrangør Aage Brems-Pedersen fortæller, at han ser fredagens demonstration som en slags opvarmning til den store demonstration, Bi-Lidt grundens naboer vil arrangere ved næste byrådsmøde den 26. juni.

- Jeg håber, vi kan mobilisere flere til byrådsmødet, så vi kan optræde med større vægt. I dag har vi jo valgt et tidspunkt, hvor det er de færreste udover pensionister, der kan deltage. Jeg ved, vi har langt flere med os, der har kampgejst, som vil dukke op til byrådsmødet, fortæller han.

Ved endestoppet for marchen, rådhuset, valgte Liz Kierstein og Aage Brems-Pedersen at gå en tur ind for at aflevere flyers i samtlige byrådsmedlemmers brevkasser samt en nedskreven tale til borgmester John Schmidt Andersen (V), der senere kom ud foran for at snakke med de to arrangører.

- Borgmesteren kom ud, da næsten alle var gået og sagde, han var ked af, han ikke havde fået læst mailen om, at vi kom. Men han ville gerne lytte til os, og vi fik en rigtig god snak og en krammer, inden vi også tog hjem igen, fortæller Liz Kierstein.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 15. juni.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede