25. marts 2019
Her ses reservedelschef Dennis Schneider (t.v) og indehaver Flemming Thingmand Henriksen (t.h) foran den ene af de to nye haller i Slangerup. Foto: Kenn Thomsen
Her ses reservedelschef Dennis Schneider (t.v) og indehaver Flemming Thingmand Henriksen (t.h) foran den ene af de to nye haller i Slangerup. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil-hæder kan tilfalde Mercedes-specialist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil-hæder kan tilfalde Mercedes-specialist
Frederikssund - 14. november 2018 kl. 16:10
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mercedes-specialisten Gørløse Automimport på Raasivangen i Slangerup er nomineret til prisen som Årets Auto-genbruger ved Auto Awards 2018, som finder sted i Cirkusbygningen i København den 27. november. Det oplyser Dansk Halbyggeri, som har bygget autoimportørens haller i Slangerup, i en pressemeddelelse til Frederiksborg Amts Avis.

Gørløse Autoimport har et af Europas mest miljørigtige autogenbrug og de nye lagerhaller sikrer korrekt opbevaring af skrotbilerne indtil miljøbehandling og demontering af bilerne.

Årets Auto-genbruger vurderes ud fra flere kriterier, hvor en miljørigtig profil og evnen til at tænke nyt og omstille sig er vigtige faktorer i bedømmelsen.

Virksomhedens nye domicilbyggeri består af flere lager- og industrihaller og samler i dag de fleste af Mercedes-specialistens aktiviteter på én adresse. Det færdige byggeri stod klar for godt et år side. Indretningen i hallerne er velovervejet og præcist tilpasset de særlige krav og behov i autobranchen. De nye lager- og industrihaller på cirka 4000 kvadratmeter rummer reservedelsafdelingen med import, eksport og salg af brugte reservedele og autogenbrug, der indbefatter miljøbehandling og demontering af bilerne. Virksomheden har i mere end 20 år importeret skadede Mercedes biler fra Tyskland og ophugget dem i Danmark. Delene fra de adskilte biler kategoriseres og fotograferes, hvorefter de præsenteres i et web-reservedelskatalog.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede