21. oktober 2019
Sangeren, sangskriveren, produceren og arrangøren Kenny White giver koncert i Skibby lørdag den 27. april.Foto: Jack Smith
Sangeren, sangskriveren, produceren og arrangøren Kenny White giver koncert i Skibby lørdag den 27. april.Foto: Jack Smith
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amerikansk sanger og musiker giver koncert i biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikansk sanger og musiker giver koncert i biografen
Frederikssund - 26. april 2019 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag klokken 20 åbner Skibby Kino dørene for koncert med den amerikanske sanger og musiker Kenny White. Kenny White har medvirket på et utal af albumudgivelser som musiker og vokalist sammen med blandt andre David Crosby, Linda Ronstadt, Keith Richards og Shawn Colvin. Han har turneret som pianist med Tom Jones og sammen med Marc Cohn skrevet filmmusik til Kevin Costner-filmen 'Message in a Bottle'.

Kenny White har selv udgivet syv albums, senest det anmelderroste »Long List of Priors« fra 2016.

Sangeren, sangskriveren, produceren og arrangøren fra New York's musikermiljø besøger Skibby som et ud af kun fire danske spillesteder på sin »Springtime In Europe Tour«, men han kommer ikke alene.

Kenny White er en tro ven af musikken og musikerne, og til hans koncerter deltager altid et bredt udvalg af internationale musikalske venner. Koncerten i Skibby Kino er ingen undtagelse. Her vil Kenny White blive bakket op af danske og internationale musikere, blandt andet den engelske musiker og sanger Jonathan Spottiswoode.

Spottiswoode er en karismatisk sanger, som i 20 år har stået i spidsen for det amerikanske band »The Enemies«.

Fælles for dem begge er, at de holder meget at spille på mindre steder, herunder danske, hvor de er tæt kontakt med publikum.

Billetter koster 135 kroner og kan købes via Skibby Kinos egen hjemmeside www2.skibbykino.dk eller i biografen i åbningstiden.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede