18. oktober 2021
Halloween er beslægtet med det danske Allehelgen, og i efterårsferien kan man på Færgegården lære at beskytte sig mod alt det onde. Pressefoto
Halloween er beslægtet med det danske Allehelgen, og i efterårsferien kan man på Færgegården lære at beskytte sig mod alt det onde. Pressefoto
Foto: Frederikssund Bibliotekerne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allehelgen på Færgegården fyldt med gys og gru

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allehelgen på Færgegården fyldt med gys og gru

18.-22. oktober kan man lære at beskytte sig mod de onde kræfter

Frederikssund - 11. oktober 2021 kl. 11:17

JÆGERSPRIS Ved du, hvordan man forhindrer en død i at gå igen, gør hekse så blide som kattekillinger eller beskytter sig mod de lumske trolde i skoven? Hvis ikke, er det måske en god idé at lægge vejen forbi Færgegården til Allehelgen i efterårsferien.

Halloween er beslægtet med det gamle danske Allehelgen. Og i perioden 18.-22. oktober kan man kl. 11, 12 og 13 komme på en tur rundt i museumshaven, hvor en gys-og-gru-ekspert tager deltagerne med på en mission for at afværge det onde. Turen varer cirka halvanden time.

Åmanden venter på et offer

Alle de overnaturlige væsener, gespenster og gengangere er nemlig på spil. Åmanden venter utålmodigt i vandet på et drukneoffer, Ellefolket vil holde dig fanget i den dybe mørke skov, heksen vil ødelægge alle dine ting, og de døde stiger op fra deres grav.

Heldigvis er der meget, man mente man kunne gøre for at beskytte sig mod de onde kræfter. Gennem en række udfordringer og opgaver finder man af, om vi med fortidens tips og tricks kan vinde kampen mod de onde væsener og uhyggelige genfærd.

Børn skal være ifølge med en voksen. Pladsreservation kræves, og billetter købes på www.billetto.dk. jesl

1382458
Rejser du til udlandet i år?