21. oktober 2019
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alarm skræmte tyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alarm skræmte tyve
Frederikssund - 05. december 2018 kl. 14:44
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag klokken 18.45 gik en alarm i gang i en villa på Kornvænget i Frederikssund på grund af et indbrudsforsøg. Nordsjællands Politi oplyser i et uddrag af døgnrapporten, at en rude i soveværelsesvinduet er knust, men på grund af alarmen er der umiddelbart intet stjålet, og to mænd blev set løbe gennem haven muligvis i retning mod Ådalsskolen.

Og måske er det ikke det eneste, de har på samvittigheden. Politiet har i hvert fald fået anmeldelse om ubudne gæster i yderligere to villaer på Borgmestervænget og en på Tulipanvej i Frederikssund.

I den ene villa på Borgmestervænget er der knust en rude til kælderen tirsdag mellem klokken 7.30 og 17.30. Der er i hvert fald stjålet smykker, men ellers intet overblik over kostervalget.

Det andet indbrud på Borgmestervænget er begået tirsdag mellem klokken 13 og 17, hvor tyven har lavet et hul i køkkenvinduet, men der er ikke overblik over, om der er stjålet noget.

Indbruddet på Tulipanvej er begået tirsdag mellem klokken 13.15 og 23.15. Her er en rude til et værelse knust, og der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede