19. november 2017
17-årige Savab Khoshival fra Frederikssund beder så mange som muligt om at hjælpe med at finde hans storebror Tawob, der forsvandt i lørdags efter en brand på en sejlbåd på Roskilde Fjord, mens en 22-årig svømmede i land og nu er fængslet. Foto: Maj-Britt Holm
17-årige Savab Khoshival fra Frederikssund beder så mange som muligt om at hjælpe med at finde hans storebror Tawob, der forsvandt i lørdags efter en brand på en sejlbåd på Roskilde Fjord, mens en 22-årig svømmede i land og nu er fængslet. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 24-årig væk på femte døgn: Hjælp os med at finde min bror

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24-årig væk på femte døgn: Hjælp os med at finde min bror
Frederikssund - 18. oktober 2017 kl. 20:48
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi mangler seriøst hjælp til at finde min bror. Jo flere, jo bedre. Vi kan ikke give op. Det er ikke muligt.

arrow Læs også: Ung mand savnes efter bådulykke - kammerat fængsles

Sådan siger 17-årige Savab Khoshival fra Frederikssund, der er lillebror til 24-årige Tawob, som nu er forsvundet på femte døgn efter en brand på en sejlbåd på Roskilde Fjord, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Savab opfordrer så mange som muligt til at komme og hjælpe med eftersøgningen, som familie, venner, bekendte og en stor flok frivillige har været i gang med i flere dage med base på p-pladsen ved strandgrillen Route 66 tæt på Kronprins Frederiks Bro.

De søger til fods, op og ned langs kysten, og til vands, i kajakker og både, efter hans bror, der i lørdags var med en 22-årig kammerat ude at sejle, da båden brød i brand, og de sprang i vandet, men kun den 22-årige kom i land.

- Vi værdsætter, at så mange frivillige hjælper til med at lede. Det er fedt at se, at så mange fra byen bakker op. Men ellers kan vi heller ikke holde eftersøgningen kørende, påpeger han, der også er taknemmelig for, at supermarkeder og spisesteder har doneret store mængder mad og drikke, som han sammen med andre har sørget for at bringe ud til de frivillige, idet forældrene har bedt om, at han ikke bevæger sig ud på fjorden.

Hvis man vil hjælpe til med eftersøgningen, kan man finde oplysninger om mødetidspunkter på den nystiftede Facebook-gruppe »EFTERSØGNING: Tawob Khoshival« med pt. over 1800 medlemmer. Her kan man også finde ud af, hvordan man støtter en Mobilepay-indsamling, der skal gå ubeskåret til at skaffe flere ressourcer til eftersøgningen, blandt andet til at sende både med særlige scannere ud for at afsøge fjordbunden, hvilket er meget dyrt, ikke mindst fordi den ene skal sejle hertil helt fra Århus.

Ifølge Ritzau har Nordsjællands Politi desuden bebudet, at de vil genoptage eftersøgningen torsdag.

arrow 24-årigs familie og venner leder videre
17. oktober 2017 kl. 21:03 Opdateret: kl. 21:03
arrow Politiet undersøger brand på sejlbåd
17. oktober 2017 kl. 05:02 Opdateret: kl. 19:57
arrow 24-årig er stadig forsvundet
16. oktober 2017 kl. 20:25 Opdateret: kl. 20:25
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk