22. september 2019
Ungdomsspillere fra hele landet dystede lørdag og søndag ved DM i badminton for U13 i Slangerup, Frederikssund og Lynge. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Ungdomsspillere fra hele landet dystede lørdag og søndag ved DM i badminton for U13 i Slangerup, Frederikssund og Lynge. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1400 badmintonkampe på to dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1400 badmintonkampe på to dage
Frederikssund - 15. april 2019 kl. 05:49
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev spillet badminton fra morgen til aften både lørdag og søndag, da badmintonklubberne i Slangerup, Frederiksværk og Lynge i weekenden var værter ved Danmarks Mesterskaberne for U13, der blev afviklet med 400-450 deltagere fra hele landet i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, på Ådalens Skole, i Frederikssund Hallen og i Lyngehallen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

I Slangerup var der gang i stortrommen, mens der blev heppet på holdkampene fra tilskuerpladserne, søndag eftermiddag, da Frederiksborg Amts Avis kiggede forbi.

- Der er en god stemning, og når vi er færdige, tror jeg, der har været omkring 1400 kampe. Det er andet år vi gør det, fordi vi synes, det er sjovt, og fordi vi er nogle ildsjæle, der synes, det er stort at få DM til Nordsjælland i stedet for, at vi altid skal tage til Jylland. På den her måde får vi Nordsjælland på landkortet i forhold til badminton, og Slangerup Badmintonklub bliver synlig i landskabet, fortalte Michael Stehr, ungdomsformand i Slangerup Badmintonklub.

Sidste år fik de nordsjællandske badmintonklubber chancen for at afholde DM, da en jysk klub trak sig i februar måned. Værtsskabet blev så stor en succes, at klubberne fik lov til at gentage det, hvilket kan lade sig gøre, fordi der ifølge Michael Stehr er tilstrækkelig med halkapacitet i området.

- Vi er glade for at kunne bruge hallerne i Slangerup, Frederikssund og Lynge, så vi har 42 baner, og det er nemmere at afvikle kampene. Sidste år var vi også i Skibby og i Frederiksværk, og der er altså lang køretid, når styregruppen skal rundt, fastslog ungdomsformanden.

Cirka 50 frivillige har sørget for alt det praktiske, blandt andet har ungdomsspillere stået for ind- og udtjekning på Slangerup Skoles afdelinger Byvang og Kingo, hvor knap 400 udenbys spillere, forældre og trænere har overnattet i soveposer, og det får klubberne også noget ud af på sigt.

- Det giver en masse social sammenknytning af forældre og børn og mellem børn, der ikke træner samtidig, forklarede Michael Stehr.

Vinder af DM i eliterækken 3+4 blev Højbjerg med Solrød på en 2. plads og Odense på en 3. plads. Slangerups eget hold kom på en 7. plads ud af 16 hold i U13 række CD.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede