21. oktober 2018
Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen (V) har på gentleman-vis inviteret den anden valggruppe til forhandlinger i dag om en bred konstituering.  Her hjælper han Tina Tving Stauning (S) med at få frakken på. Foto: Allan Nørregaard
Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen (V) har på gentleman-vis inviteret den anden valggruppe til forhandlinger i dag om en bred konstituering. Her hjælper han Tina Tving Stauning (S) med at få frakken på. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-borgmester vil have alle bag sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-borgmester vil have alle bag sig
Frederikssund KV17 - 23. november 2017 kl. 05:07
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter lange intense forhandlinger på valgnatten lykkedes det ud på onsdag morgen for Venstre, Dansk Folkeparti, Konservative og Radikale at samle et flertal bag en aftale, der betyder, at John Schmidt Andersen (V) kan fortsætte i borgmesterstolen i de næste fire år.

Men Venstre-borgmesteren ser gerne en bredere løsning, og derfor er den anden valggruppe med Socialdemokratiet, Enhedslisten og SF inviteret til møde torsdag med de borgerlige partier. Målet er at nå en bred aftale om konstituering, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det har Venstre sagt hele tiden. Vi vil lave så bred en aftale som overhovedet muligt. Det er derfor, forhandlingerne tager lang tid. Der er mange forskellige konstellationer, der skal undersøges, og man skal finde ud af at tælle til 12 eller 13. Men før vi lukker aftalen, vil vi sige til den anden valggrupper: »Kan I se Jer selv i en aftale med os, er I velkomne, siger John Schmidt Andersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk