21. november 2018
Tirsdag aften var der vælgermøde i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, hvor borgerne i en time havde mulighed for at stille de lokale politikere spørgsmål. 

Foto: Tanja Straagaard Jensen
Tirsdag aften var der vælgermøde i Slangerup Idræts- og Kulturcenter, hvor borgerne i en time havde mulighed for at stille de lokale politikere spørgsmål. Foto: Tanja Straagaard Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nabogruppe på jagt efter støtte til valgmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nabogruppe på jagt efter støtte til valgmøde
Opdateret 08. november 2017 kl. 10:38
Frederikssund KV17 - 08. november 2017 kl. 05:14
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag aften var der vælgermøde i Slangerup Idræts- og Kulturcenter (SIK), hvor borgere havde mulighed for at tale med byrådskandidaterne om både stort og småt, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Flere repræsentanter fra SF, Alternativet, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Borgernes Liste, Nye Borgerlige, Konservative, Venstre og Socialdemokratiet stod derfor klar ved deres runde borde til at svare på spørgsmål.

Hallen var fyldt med mennesker, hvilket dog hovedsagligt skyldtes, at der efter en times vælgermøde skulle spilles julebanko. Flere borgere havde dog fundet vej til politiker-enden.

Det benyttede en lille gruppe utilfredse borgere fra Sundbylille sig af, som var mødt op for at gøre politikerne opmærksomhed på en stor bekymring, nemlig generne ved den kommende grusgrav i Sundbylille.

De er alle naboer til det graveområde, der som en del af Råstofplan 2016 blev vedtaget af regionen i juni 2017, men som naboer vil de ikke have, at der som sideaktivitet skal gives tilladelse til tilkørsel og salg af sten- og grusmaterialer.

- Vi vil have partierne til at sige nej til sideaktiviteterne og sørge for, at vi som borgere får nogle ordentlige vilkår, så grusgravningen kommer til at genere mindst muligt, sagde Ejvind Mortensen, der førte ordet, når sagen blev fremlagt for politikerne.

De 7-8 naboer tog derfor en tur forbi alle bordene for at samle støtte, og ifølge Ejvind Mortensen fik de opbakning af alle partier, på nær Konservative og DF, der gerne vil vende sagen og give et skriftligt svar.

- Det er faktisk gået godt. Ingen af partierne har virket afvisende, sagde Ejvind Mortensen.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 9. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk