21. november 2018
Kandidaterne for de 11 opstillede partier i Frederikssund Kommune vil lørdag formiddag klokken 12 begynde at hænge valgplakater op rundt omkring i lygtepæle.Foto: Jørgen Nielsen
Kandidaterne for de 11 opstillede partier i Frederikssund Kommune vil lørdag formiddag klokken 12 begynde at hænge valgplakater op rundt omkring i lygtepæle.Foto: Jørgen Nielsen
Foto: Jorgen Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det er tid til plakater i lygtepælene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er tid til plakater i lygtepælene
Frederikssund KV17 - 27. oktober 2017 kl. 05:12
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgkampen er for alvor gået i gang, og lørdag er det for byrådskandidaterne frem med stige og strips, når valgplakaterne af de 91 opstillede kandidater i kommunen skal sættes op, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Som noget nyt kan partierne først hænge valgplakater op klokken 12 lørdag formiddag i stedet for fra midnat, og det vil partierne gerne vil advare borgerne om, skriver Venstres formand i Frederikssund, Mikkel Hessner, i en pressemeddelelse på vegne af alle 11 partier.

- Vi vil fortælle borgerne, at nu kommer cirkuspartierne altså tilbage med deres plakater, og så vil vi gerne signalere en fælles ambition. Vi kommer til at skændes i tre uger, men som udgangspunkt vil vi jo gerne arbejde sammen og gøre det bedste for kommunen, siger formanden til Frederiksborg Amts Avis.

Hos Socialdemokratiet mener man også, at det er vigtigt at vise, at valget er i gang.

- Vi vil selvfølgelig gerne signalere til vores borgere, at nu går startskuddet, og at de kan forvente en masse plakater de næste tre uger, siger byrådskandidat for Socialdemokratiet, Lars Jepsen-Sølvhøj.

Opmærksomheden omkring valgplakaterne sker også som et forsøg på at opfordre alle til at tænke sig om, før de ikke stemmer, hvilket er sloganet på den nationale kampagne, der kører i forbindelse med årets kommunal- og regionsvalg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk