23. marts 2019
Deltag i en musikalsk aften med højt humør på Fredensborg Bibliotek, når Visens Venner i Nordsjælland tager publikum med på en rundrejse i visernes verden.
Deltag i en musikalsk aften med højt humør på Fredensborg Bibliotek, når Visens Venner i Nordsjælland tager publikum med på en rundrejse i visernes verden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Visens venner spiller minderne frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Visens venner spiller minderne frem
Fredensborg - 12. oktober 2018 kl. 16:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 24. oktober klokken 19.00-21.00 står i visernes tegn, når Visens Venner i Nordsjælland giver gratis koncert på Fredensborg Bibliotek. Visens Venner er en viseforening, som dyrker nordiske viser med særligt fokus på de danske viser.

Aftenens kunstnere er alle erfarne, garvede og glade visesangere, som akkompagnerer sig selv på guitar. Der er god mulighed for at gå hjem i godt humør, når Visens Venner spiller og synger på Fredensborg Bibliotek.

Publikum vil blive præsenteret for et varieret udvalg af gamle og nye sange. Der vil blive mulighed for at synge med på et par fællessange, på diverse omkvæd, og hvor teksthukommelsen ellers rækker. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede