20. april 2019
Speakerne kommer med visdom, erfaringer og helt konkrete metoder, der kan hjælpe os ud af denne her negative spiral, hvor vi knækker nakken i forsøget på at være perfekte i stedet på at være os selv, fortæller Anja Steensig. Foto: Isak Hoffmeyer
Speakerne kommer med visdom, erfaringer og helt konkrete metoder, der kan hjælpe os ud af denne her negative spiral, hvor vi knækker nakken i forsøget på at være perfekte i stedet på at være os selv, fortæller Anja Steensig. Foto: Isak Hoffmeyer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejen ud af den negative spiral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejen ud af den negative spiral
Fredensborg - 24. september 2018 kl. 18:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eventet »Unfold Your Love« er resultatet af en gammel drøm for det team, der i weekenden den 29. til 30. september sætter fokus på kærlighed på Fredensborg Store Kro.

Bag arrangementet står en kvinde der umiddelbart huskes for noget helt andet. Navnet er Anja Steensig, der har været tv-vært på populære programmer som DR-Sporten, Go'Aften Danmark, Anja og B.S på afveje, Roomservice og mange flere.

- Som så utrolig mange andre havde jeg fået indrettet et liv, hvor jeg hele tiden gik på kompromis med det, der var vigtigt for mig. Jeg skulle jo vise, at jeg var dygtig, at jeg havde styr på tingene, at jeg passede på det der perfekte billede, som let fremstår i medierne. Derudover skulle alle helst også kunne lide mig. Så jeg havde ikke tid til mine børn, til min mand og da slet ikke tid til mig selv. Alt i alt den perfekte opskrift på at lande i både stress og i depression. Så det gjorde jeg, fortæller hun i pressematerialet om weekenden.

Det blev et vendepunkt for Anja Steensig, der til daglig bor i Espergærde med sin familie. Hun forlod medieverdenen og har nu dedikeret sig til budskabet om, hvor vigtigt det er at sætte kærligheden og særligt selvkærligheden i centrum. Hun fortæller, at selvkærlighed ikke er selvoptaget, egoistisk nonsens, men det at være i stand til at være en god ven for sig selv. I weekenden på Store Kro kommer engelske Yvette Taylor, kvinden bag Englands hurtigst voksende selvhjælpsmetode »EAM« samt amerikanske Andrea Pennington, dobbelt TEDtalk speaker, bedstsælgende forfatter, tilbagevendende gæst på Oprah Winfrey show og medstifter af bevægelsen Real Self Love.

Eventet er åbent for alle interesserede, og billetter kan købes på www.unfoldyourlove.com

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede