23. februar 2020
Arrangementet starter ved Naturhængslet ? Skovengens smukke bro, som blev opført i forbindelse med Klimaprojekt Kokkedal. Det sluttede i Egedal Byens Hus. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Arrangementet starter ved Naturhængslet ? Skovengens smukke bro, som blev opført i forbindelse med Klimaprojekt Kokkedal. Det sluttede i Egedal Byens Hus. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varm og musikalsk velkomst i tusmørke og musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varm og musikalsk velkomst i tusmørke og musik
Opdateret 24. januar 2020 kl. 12:50
Fredensborg - 24. januar 2020 kl. 12:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kokkedal: Egedal Byens Hus var fyldt med mennesker torsdag aften, da Kokkedal på Vej i samarbejde med NivaagaardsMalerisamling og Hjemme i Kunsten bød inden for til det fælles arrangement »Velkomst«.

arrow Læs også: Gå rundt i en landsby og mærk smerte og liv

Arrangementet startede med suppe i støvregn, tusmørkevandring og fernisering, inden det gik løs i Byens Hus. Her spillede Velkomstorkesteret, et orkester bestående af nogle af landets dygtigste musikere, op til fest og fællessang. Publikum havde selv stemt på aftenens sange, og en række lokalesangere og musikere gæstede scenen undervejs.

Nivaagaard Malerisamling deltog desuden i festen og i den anledning inviterede publikum til museets særudstilling om Eva Kochs videoinstallation »Villar«. Også de unge kunstelever fra Kokkedal kunne bidrage til festen med deres nye værker, hvoraf det ene kunstværk kan ses på driftsbygningen i Egedalsvænge.

Aftenen sluttede med sangen »Under Stjernerne på himlen«. De var svære at se på den tunge januar-himmel, men de funklede alle i Byens Hus, lyder den glade melding i en pressemeddelelse.

arrow Video og billeder: Bymidte får kæmpe, eventyrlig valmuemark
29. januar 2019 kl. 20:30 Opdateret: kl. 20:30