12. december 2017
De unge har selv skrevet manuskript og indspillet filmen. Foto: Astrid Taul de Neergaard
gallery icon

Se billedserie

De unge har selv skrevet manuskript og indspillet filmen. Foto: Astrid Taul de Neergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge talenters film får premiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge talenters film får premiere
Fredensborg - 20. marts 2017 kl. 20:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I samarbejde med alle skoler i Fredensborg kommune og filmskolen Station Next har Ungfredensborg startet et filmtalenthold for 8. og 9. klasser i kommunen. I alt 22 unge blev udtaget til forløbet, som de har fulgt over otte uger, og som blev afsluttet med en lejrskole i Station Next .

De unges talenters film hedder »Bag facaden«, og den bliver vist til en premiere i Humle Bio lørdag den 25. marts klokken 10.00. Filmen handler om Tobias, som kommer ind på den lukkede afdeling, hvor alle patienterne får noget medicin, undtagen Leah, en anden patient, som snyder lægerne til at tro, at hun tager pillerne. Tobias er nysgerrig på hvorfor hun gør det, men bag facaden er ikke alt som man tror det er...

Naddie Claces Peddie fra 8.X på Nivåskole er en af de udvalgte unge. Han har været instruktøren på holdet.

- Det har været super fedt, og jeg synes, at jeg har lært meget mere om at lave film. At lave film på Station Next er meget anderledes end at lave film i skolen, alt sammen er bare meget mere professionelt. Jeg har også lært en masse nye fagord og om de roller, som er på sættet. At være instruktør var en smule svært i starten. Jeg var lidt tilbageholden i starten, fordi jeg ikke vidste lige så meget om film som nogle af de andre, udtaler han i en pressemeddelelse, som er udarbejdet af PR-ansvarlig Katrine Saaby på 15 år fra Fredensborg Skole.

Presseinfoen er skrevet af Katrine Saaby på 15 år fra Fredensborg Skole, som har været Pr-ansvarlig på Filmtalentholdsforløbet. Billederne er taget af på 14 år fra Kokkedal Skole.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk