1. marts 2021
Kim Højgaard Rasmussen er klar med sin femte bog "Bruddet". Pressefoto
Kim Højgaard Rasmussen er klar med sin femte bog "Bruddet". Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udgivelse: Femte roman i Grabowski-serien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udgivelse: Femte roman i Grabowski-serien
Fredensborg - 17. januar 2021 kl. 09:02

Så er der ny bog i Grabowski-serien. De første fire bøger nemlig "Flammetræet", "Floden", "Kuppet" og "Frigivelsen" i serien om den danske forretningsmand, Frank Grabowski, som påtager sig udfordrende arbejdsmæssige opgaver i Afrika, udkom i 2018, 2019 og 2020. Nu skiver vi 2021 og femte bog "Bruddet" er på gaden. I den femte selvstændige bog i serien er Frank Grabowski - efter et længere ophold i Danmark på grund af coronakrisen - tilbage i Afrika i sit job som regionaldirektør for et stort medicinalvarefirma. Frank er imidlertid blevet så træt af den korruption, som gennemsyrer sundhedssektoren i Afrika, at han under et møde i sundhedsministeriet i Cameroun ender i en alvorlig konflikt. Det medfører store ændringer for Frank såvel arbejdsmæssigt som på privatfronten.

Samtidig er hans tidligere chef i Nigeria, Chief Adeyemi, på grund af sygdom kommet i en situation, hvor han har brug for en pålidelig højre hånd til at styre sine virksomheder. Dermed er Frank på vej tilbage til endnu en særdeles udfordrende og risikabel opgave i Nigeria, som han forlod under dramatiske omstændigheder i "Flammetræet", skriver KHR Books i en pressemeddelelse om bogen "Bruddet", som er skrevet af Kim Højgaard Rasmussen. I pressemeddelsen står der videre:

"I de mere end 30 år Kim Højgaard Rasmussen har rejst, boet og arbejdet i Afrika, har han opbygget et særdeles solidt kendskab til livet på det afrikanske kontinent og ikke mindst til, hvordan man begår sig i det meget anderledes og ofte korrupte forretningsmiljø. Når han skriver sine spændingsromaner, udnytter Kim sit store kendskab til kulturforskellene mellem Europa og Afrika, og han henter ofte idéer til bøgerne fra steder, personer og begivenheder i virkelighedens Afrika."

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?