26. januar 2021
Onsdag luskede en mistænkelig mand rundt i gågaden i Fredensborg. Arkivfoto.
Onsdag luskede en mistænkelig mand rundt i gågaden i Fredensborg. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyv på spil to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyv på spil to gange

Nordsjællands Politi efterlyser en ca. 30 årig mand, der onsdag luskede rundt i to forretninger i Fredensborg

Fredensborg - 03. december 2020 kl. 11:42
Af Peter Mailand

TRICKTYV En mistænkelig mand vakte onsdag så meget opmærksomhed i Jernbanegade i Fredensborg, at politiet modtog to anmeldelser fra butikker.

Første gang var klokken 12.50, hvor personalet fra en café i Jernbanegade anmeldte, at en mand netop havde været inde og på dårligt engelsk havde bedt om en sandwich.

Efterfølgende havde manden set sit snit til at gå om bag disken og kigge i en medarbejders taske, men da personalet opdagede det og råbte ham an, stak han af fra stedet. Der manglede ikke noget fra tasken efterfølgende.

Nordsjællands Politi efterlyser manden, der beskrives som: cirka 30 år, udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, 185 cm høj, med sort hår og mørke øjne.

Gik ind til ejendomsmægler

Anden gang var en halv time senere klokken 13.20, hvor anmeldelsen kom fra en ejendomsmægler på Bagerstræde, at en mand med et lignende signalement havde indfundet sig i butikken, og det er nærliggende at tro, at der er tale om den samme mand som på caféen.

Ejendomsmæglerbutikken så mennesketom ud udefra, og da personalet i butikken havde spurgt manden, om de kunne hjælpe ham med noget, havde han set meget overrasket ud over, at der var andre mennesker til stede, hvorefter han havde forladt stedet.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?