26. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre drenge anholdt for at filme voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre drenge anholdt for at filme voldtægt
Fredensborg - 01. juni 2018 kl. 15:26
Af Steffen Slot

Først tvang de en 14-årig pige ind på et værelse i en etageejendom i Kokkedal. Derefter blev hun tvunget til sex af den ene dreng, imens en anden dreng filmede og en tredje dreng holdt vagt.

arrow Læs også: Løslader fem unge i stor voldtægtssag

Det er politiets sigtelse mod tre drenge på 15 år, 17 år og 17 år. Drengene blev anholdt fredag formiddag og ved 14-tiden fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Helsingør.

Sigtelsens lyder for overtrædelse af straffelovens paragraf 216 om voldtægt, og sagens grove karakter fik anklager Michael Qvist til at bede om lukkede døre, hvilken dommeren besluttede, ligesom der er navneforbud i sagen for både den forurettede og de tre sigtede.

Ifølge sigtelsen har de tre drenge i fællesskab en aften i midten af april tvunget den 14-årige pige ind på et værelse. Det skete i tidsrummet mellem klokken 20.00 og 22.00. Den ene dreng er sigtet for at have klædt pigen af og tvunget sig til samleje, selvom pigen flere gange protesterede. Politiet mener, at kammeraten filmede, imens en tredje dreng holdt vagt.

De tre drenge blev varetægtsfængslede i 14 dage i surrogat, fordi de er så unge. Til retsmødet ønskede de tre drenge ikke at udtale sig, og derfor har de ikke forhold sig til, om de nægter sig skyldige i sigtelsen.

arrow Fem drenge fængsles fortsat i sagen om gruppevoldtægt
26. juli 2018 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47
arrow Mobil politistation skal skabe tryghed i udsat boligområde
11. juli 2018 kl. 05:09 Opdateret: kl. 16:56
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?