24. juli 2019
Nogle af de centrale spillere på 1. herreholdet fra venstre Henrik K. Christensen, Christian Rossen, Stanimir Petrovice og træner og spiller Carl Bergman.
Nogle af de centrale spillere på 1. herreholdet fra venstre Henrik K. Christensen, Christian Rossen, Stanimir Petrovice og træner og spiller Carl Bergman.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To gange oprykning for Øresund Tennis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To gange oprykning for Øresund Tennis
Fredensborg - 12. marts 2019 kl. 17:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Øresund Tennis' 1. herrehold og 1. damehold er begge rykket op i 1. divisionen i indendørsturneringen. Herrerne spillede den sidste kamp i fredags mod Helsingør, som endte 6-0 til Øresund Tennis.

- Det er historisk flotte placeringer for Øresund Tennis. Nu ligger vi i 1. division for både dame- og herrehold i både indendørs- og udendørsturneringen. Det er aldrig set før i klubbernes historie, udtaler træner Carl Bergman, der selv spiller på klubbens 1. herrehold.

Damerne endte i toppen af puljen med sejre over Skovshoved, Helsingør, AB, Holbæk og Trørød. Der har været tale om forholdsvis sikre sejre hele vejen igennem. Der var kun en smule spænding i kampen mod AB, hvor Øresunds damer virkelig var på udebane på ABs berygtede glatte underlag. Damerne fik dog trukket sejren hjem 4-2.

Herrerne har spillet hele syv kampe i alt mod hold fra HVT, Vedbæk, Greve, Espergærde, AB, Herlev og Helsingør.

To gange endte den ordinære kamp 3-3, hvilket betød, at herrerne måtte ud i det nye koncept 'Golden Match Tie-break' mod henholdsvis Vedbæk og Greve.

I Golden Match Tie-break skal holdene på skift fravælge en kamp, så man til sidst har valgt den afgørende kamp, hvor man spiller endte en single eller double i en matchtiebreak til 10 point. Her trak Øresund Tennis begge gange det længste strå og vandt begge holdkampe 4-3.

Den mest vindende spiller i puljen har i øvrigt være Henrik K. Christensen fra Øresund Tennis, der har spillet hele 14 kampe og vundet de 13.

Øresund Tennis er et turnerings- og træningssamarbejde mellem Humlebæk Tennisklub, Fredensborg Tennisklub og Nivå Tennisklub.

I indendørssæsonen har Mikael Lytzen, Nils Trier, Nicolai Lillesøe, Nikolaj Sletten og Hans-Jørgen Pagh også bidraget til holdets oprykning. Dameholdet består af Sophie Engelsbak, Louise Lillesøe, Malene Frei, Maria Tjellesen, Ulrikke Bryde-Nielsen og u16-spiller Line Yorklai Jensen har også været med og vundet sine kampe.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede