13. maj 2021
TrackFit 15-25 er et tilbud om fed træning til alle i alderen 15 til 25 år. Pressefoto.
TrackFit 15-25 er et tilbud om fed træning til alle i alderen 15 til 25 år. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilbud til unge, der trænger til en omgang træning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbud til unge, der trænger til en omgang træning

Nyt træningstilbud til unge mellem 15 og 25 år hver uge

Fredensborg - 10. april 2021 kl. 06:02

Er du træt af at stå alene derhjemme med fitness eller crossfit-appen? Savner du at se nogle venner og få nogle nye? Har du lyst til at blive stærkere, hurtigere, mere smidig og generelt komme i god form? Her er et nyt tilbud til dig

"TrackFit 15-25 er et tilbud om fed træning til alle i alderen 15 til 25 år. Træningen foregår udendørs på Fredensborg Stadion, som har lækre faciliteter med nye "state-of-the-art" kunststofbaner og alle nødvendige redskaber.

Du bliver en del af et hold med en erfaren træner, som planlægger al træning, er til stede ved alle træninger og retter, opmuntrer og inspirerer dig til at yde dit bedste i træningen," skriver TrackFit Fredensborg i en pressemeddelelse.

Der er mulighed for at træne en time to gange om ugen: det sker hver tirsdag og torsdag klokken 16 til 17. Du kan læse mere om træningen på www.trackfitfredensborg.dk.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?